Gündem
12 Ağu 2011 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! ŞİKE SORUŞTURMASI BASKETBOLA SIÇRADI

Dün Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'in Twitter'da yazdığı Efes- Fenerbahçe final serisinde şike olduğu iddiasıyla ilgili olarak bugün soruşturma başlatıldı...

Dün manşetten girdiğimiz ''Şok iddia! Efes- Fenerhabçe  final serisinde şike vardı'' iddiası ses getirince soruşturma başlatıldı.

Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in ortaya attığı iddia akabinde yapılan araştırmalarla F.Bahçe- G.Saray final serisinin son maçında hakeme telkinde bulunulduğu tespit edildi. Yönetici Semih Özsoy'un yanı sıra, maçın hakemleri Recep Ankaralı, Erşan Kartal ve Alper Özgök'ün ifadelerine başvurulacak.

Basketbola da sıçrayan soruşturma kapsamında dinlemeye takılan yönetici ve hakemlerin ifadeleri alınacak. Beko Basketbol Ligi final serisinin son maçında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la kulübün basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy arasında maçtan bir gün önce sık sık telefon görüşmelerinin yapıldığı tespit edildi. Bu görüşmelerin ardından Özsoy’un maçın hakemlerinden Recep Ankaralı’yı arayarak final serisinde 3-2 önde olduklarını ve yenildikleri maçlarda hakem hatalarının yapıldığını söylediği belirlendi.