Polemik & Kulis
03 Eki 2011 11:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! İBRAHİM TATLISES YİNE ŞAŞIRTTI! DÜN NEREYİ GİZLİCE ZİYARET ETTİ? (MEDYARADAR/ÖZEL)

İbrahim Tatlıses dün gittiği kebapçıdan sonra nereyi gizlice ziyaret etti? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en popüler sanatçısı İbrahim Tatlıses’e aylar önce uğradığı suikast sonucu kafasından aldığı kurşun yarasından sonra "yaşamaz" denmişti. Ama Tatlıses kafasına isabet eden kurşuna inat yaşamayı başardı.
Uzun soluklu tedavi ki hala devam ediyor sırasında hastane odasında "öldü felç kaldı" denilen o adam evlilik kararıyla tüm Türkiye’yi şaşırtmaya devam etti. Bu da yetmedi dün doktorundan aldığı izinle hem çok gizli hem de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İbrahim Tatlıses çiçeği burnunda eşi Ayşegül Yıldız menajeri Eyüp Kanat ve korumalarıyla beraber Etiler’deki Tatlıses Kebap’a uğradı. Burada kebaplar yendi, çiğ köfteler sipariş edildi ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de aralarında olduğu konuklardan oluşan topluluk eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bu sırada civardan geçen ve onu gören herkes şaşkınlık içerisinde yanına varıp "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.
Bu kebap keyfinin ardından gazetecileri atlatan İbrahim Tatlıses yanında yalnızca korumaları, menajeri Eyüp Kanat ve eşi Ayşegül Yıldız olduğu halde doktorların ziyaret etmesi için müsaade etmedikleri olay yerini görmek için gizli bir kaçamak yaptı.

KURŞUNLANDIĞI YERİ GİZLİCE ZİYARET ETTİ!


Kurşunlandığı yeri ziyaret etmek için izin isteyen Tatlıses’in isteğine doktorları karşı çıkmış ve "Morale ihtiyacın var olay yerine gitme, kötü olursun" diyerek buna izin vermemişlerdi.

Dün eğlenceli dakikalar geçirdikleri kebapçıdan kalktıktan sonra doktorların karşı çıkmasına karşın İbrahim Tatlıses kurşunlandığı yere gizli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çiçeği burnunda eşi Ayşegül Yıldız, menejeri Eyüp Kanat ve korumalarıyla beraber suikaste uğradığı Maslak’taki olay yerine gizlice giden Tatlıses aracından inmeden vurulduğu anla ilgili değerlendirmeler yaptı.

TATLISES’İ İLK KEZ BU KADAR YAKINDAN GÖRECEKSİNİZ!

İBRAHİM TATLISES’İN EN YAKIN FOTOĞRAF KARELERİ!


MEDYARADAR/ÖZEL