First Lady’nin kıyafeti tartışma konusu oldu! ABD'yi böldü!

ABD’de First Lady Jill Biden’ın (69) kıyafet seçimi sosyal medyayı ikiye böldü. ABD’li sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı First Lady’yi bu giyim tarzı için çok yaşlı olduğu yönünde eleştirerek Biden’ı, Madonna’nın büyükannesine benzetti.

First Lady’nin kıyafeti tartışma konusu oldu! ABD'yi böldü! - Sayfa 1

Jill Biden, California gezisinin ardından Perşembe gecesi Washington, DC'ye geri geldi ve Maryland'deki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nde foto muhabirleri tarafından görüntülendi. First Lady, siyah bir ceket, diz üstü siyah etek, aynı renk topuklu botlar ve desenli file çorap tercih etmişti. Air Force One'dan inerken Reuters ve AP muhabirlerinin flaşları patladı.

111
First Lady’nin kıyafeti tartışma konusu oldu! ABD'yi böldü! - Sayfa 2

Fotoğraflar ortaya çıkar çıkmaz tüm dikkatler First Lady'nin deri mini eteği ve sıra dışı çoraplarına yöneldi. Sosyal medyadaki tartışma zaman kaybetmeden başladı. ABD'nin 46'ncı Başkanı Joe Biden'ın 43 yıllık eşi İngilizce profesörü Jill Biden'ın kıyafet tercihi, sosyal medyada gündemi belirledi ve Twitter'da gündem oldu.

211
First Lady’nin kıyafeti tartışma konusu oldu! ABD'yi böldü! - Sayfa 3

ABD’li sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı First Lady’yi bu giyim tarzı için çok yaşlı olduğu yönünde eleştirerek Biden’ı, Madonna’nın büyükannesine benzetti. Öte yandan birçok kullanıcı da First Lady’nin kıyafet seçimini savundu. 

311
First Lady’nin kıyafeti tartışma konusu oldu! ABD'yi böldü! - Sayfa 4

Jill Biden’ın istediğini giyebileceğini ifade edenler, kıyafetleri çok iyi taşıdığını söyledi. Sosyal medyadaki çatışmanın taraflarını yoğun olarak, eski başkan Donald Trump ve ABD Başkanı Joe Biden destekçilerinin oluşturması dikkat çekti.


411