Spor
26 Kas 2023 23:57 Son Güncelleme: 27 Kas 2023 00:43

Fırat Aydınus'un bu sözleri ligi karıştırır

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında düdük çalan Zorbay Küçük hakkında Fırat Aydınus'un söyledikleri sosyal medyayı salladı.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta Zorbay Küçük'ün verdiği kararlar her iki kulüp tarafından da büyük eleştirilere maruz kalmıştı.

Maçın ardından kulüp başkanları Ali Koç ve Ertuğrul Doğan hakemler hakkında şiddetli itirazlarda bulunurken, eski hakem Fırat Aydınus TV 8.5 ekranlarında yayınlanan Son Karar programında Zorbay Küçük hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti.

Osayi-Samuel ve Larsen arasında yaşanan pozisyonda Osayi-Samuel'in hakemi aldatmasından ötürü ikinci sarı kartla cezalandırılmasını söyleyen Fırat Aydınus, Zorbay Küçük'ün bu kartı maçın atmosferinden dolayı veremediğini iddia etti.

Fırat Aydınus, ''Hugh Dallas, seminerde Zorbay Küçük’e Osayi’ye neden aldatmadan sarı kart göstermediğini soruyor. Zorbay da atmosferden etkilendiği gibi çok talihsiz bir açıklama yapıyor'' dedi.