Televizyon
04 Mar 2023 16:03 Son Güncelleme: 04 Mar 2023 16:12

Finali kesinleşen Yargı dizisinden peş peşe vedalar! Tek tek gidiyorlar

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinden ayrılan ayrılana...

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal ve Cezmi Baskın'ın paylaştığı Yargı dizisi, her pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Mehmet Yılmaz Ak, her bölümü büyük bir heyecanla izlenen dizide ayrılma kararı aldı.

Çukur dizisiyle ünlenen Mehmet Yılmaz Ak 2 sezondur seyirci karşısına Yargı dizisiyle çıkıyordu. Pars karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak dizide Ilgaz karakterine can veren Kaan Urgancıoğlu'ndan sonra en sevilen isimdi. 

"ÇALIŞMASINA ENGEL OLAN RAHATSIZLIĞINI BELGELEDİ"
Veda haberinin duyulmasının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Ay Yapım, "Yargı dizimiz oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır" denildi. Mehmet Yılmaz Ak ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

BAŞKA VEDALAR DA OLACAK

Öte yandan Yargı dizisinden büyük final öncesi başka oyuncularda ayrılacak. Haziran ayında final yapması beklenen Yargı'ya sadece bir kaç bölüm sonra Merdan karakterine can veren Cezmi Baskın da veda edecek.