Magazin
04 Mayıs 2011 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:18

FİLM MÜZİĞİ, KLİP TAMAM ALBÜM YOLDA! ModdA MÜZİK DÜNYASINI SALLAYACAK!

Henüz albümleri yok ancak yakaladığı hayran kitlesi hayli geniş. Ağır Abi filminde Erkin Koray'ın ‘Anma Arkadaş' parçasını seslendiren grup adından sıkça söz ettirecek.

ModdA grubu, İstanbul un beş farklı semtinde, beş farklı meslek yapan, beş farklı adamın tek ortak noktası. Gündüzleri rutin bir çalışma hayatına sahip beş gencin geceleri müzik için büründükleri kılık.

Grubun vokali Ferhat Başer kendi gibi yıllardır müzikle uğraşan arkadaşları için "çaldıkları grupların ego savaşlarından bıkan adamlar" diye bahsediyor. Kendi de aynı sebepten eski grubundan ayrılan Başer ModdA’ı "kafasında yalnızca müzik olan müzisyenlerin buluşma noktası" olarak tanımlıyor.

ModdA,Uzun dönemdir farklı mekan/sahne ve organizasyonlarda yer alarak,henüz bir prodüksiyona sahip değilken , kendilerini bu yoğun tempo da gündüz rutin iş hayatları ve geceleri sahneleriyle albüm çalışmasına girmiş.

ModdA ,kısa zamanda kitlesine ve dinleyicilerine ,soundlarını o kadar sevdirdi ki,cesaretleri ile ilk klip çalışması olan ‘Bırak Bende Kalsın’ parçası için çekimlerine Nisan ayında tamamladı.

Aranjesini grubun üstlendiği ve kayıtlarını Server Uraz (Pit10), ile beraber tamamladıkları  ‘Bırak Bende Kalsın’ parçasının yönetmenliğini, 6 Mayısta vizyona girecek olan ’’Ağır Abi’ filminin yönetmeni Oğuzhan Uğur üstlenecek.

ModdA , Müslüm Gürses/PİT10 düetleri ve Mazlum Çimen müzikleri ile süslenen ‘Ağır Abi’filminde de Erkin Koray’ın ‘Anma Arkadaş’ parçasını yeniden yorumladı.

Klibin yönetmeni Oğuzhan Uğur "bir çok filmin 100 dakika da anlatamadığını ModdA grubu 4 dakika da anlatmış. Bu klip benim için ilginç bir tecrübe oldu" derken klip çekimini üstlenen Kemik yapım sahiplerinden Yapımcı Halil Taşdemir, sinema camiasının ego savaşlarından bıkıp tek bir çatı altında toplanan ve işi yalnızca sinema filmi çekmek olan ekibinin ModdA’ın yanında olmasını tek bir cümleyle ifade ediyor ; "Anlaşamayanların Antlaşması"

Grup üyeleri ;
Ferhat BAŞER Vokal
Tuğrul Bafra Gitar
Gökhan Çakıcı Bass
Burçin BIYIK davul
Tugay TULGAR Klavye