Magazin
12 Haz 2018 11:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Filiz Akın'dan kötü haber! Serumla ayakta duruyor!

Onur Akay, Yeşilçam’ın ünlü ismi Filiz Akın’ın geçen hafta Markeş’e dünyaca ünlü argan yağının yapılışını seyretmeye gittiğini, ancak serum ve ilaçlarla çok kısa bir müddet ayakta durabildiğini yazdı

Yeşilçam’ın ünlü ismi Filiz Akın’dan üzen haber! Onur Akay, "Geçen hafta Marekeş'te dünyaca ünlü argan yağının yapılışını seyretmeye giden Filiz Hanım, yine serumlarla ve kullandığı ilaçlarla sadece bir müddet ayakta durabilmiş.

Filiz Akın, ‘Takviyelerle, ailem, arkadaşlarım, dostlarım kısa zaman dilimleri içinde bana çok güzel şeyler yaşatıyorlar. Şükretmek ve hayata katılabilmek güzel şey 'dedi.

Usta sanatçımıza acil şifalar dilerim” ifadelerini kullanarak yazısında Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit'le yıllar önce çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

ŞAHDAMARINA STENT TAKILMIŞTI

Kanseri yenen Filiz Akın, çok önemli bir ameliyatla menenjit ve yüz felcinden kıl payı kurtulmuştu. Daha sonra ise şahdamarına stent takılması ameliyatıyla, beynine pıhtı gitmesiyle oluşabilecek hayati tehlikeden ve felç olma durumundan, riskli ama başarılı bir ameliyatla yine kıl payı kurtulmuştu.