Magazin
12 Nis 2022 15:41 Son Güncelleme: 12 Nis 2022 15:46

Filiz Akın'a benzemek için 1 milyon lira harcadı!

Al Sana Haber moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu, ameliyat olmak için programlarına bir ay süreyle ara vermişti. Sisi'nin nasıl bir ameliyat geçirdiği ortaya çıktı. Patlayan silikonlarını yenilemek için bıçak altına yatan Sisi, Filiz Akın’ a benzemek uğruna aynı anda 10 operasyon birden geçirdi ve bu ameliyat için ayırdığı para dudak uçuklattı.

Geçireceği operasyonlar nedeniyle Al Sana Haber moderatörtlüğünü, 1 aylığına Gökay Kalaycıoğlu’ na devreden Seyhan Soylu bugün canlı yayına bağlanarak son durumunu izleyicilerle paylaştı.

Filiz Akın’ a benzemek uğruna aynı anda 10 operasyon birden geçiren Seyhan Soylu’ ya Kaburga pençe, Burun büyütme, Alın, Şakak dolgu, Yanak, Dudak yağ dolgusu, Çene yağ dolgusu, Dudak mesafe kısaltma, Göğüs silikon yenilemesi ve Karın germe işlemleri yapıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye'de birkaç siyasi kahraman ve bürokrat dışında sanat camiası da dahil neredeyse herkes arkadaşım ama kimseye hayran olmadım.Bir tek Ona ve o Türk sinemasının en güzel ve en asil kadını Filiz Akın hayranlığımdan dolayı ameliyat oldum. Ameliyatımı parça parça yaptırmaya vaktim yoktu.Bu yüzden biraz risk almayı tercih ettim ve bu konuda Türkiye'nin en usta eline kendimi teslim ettim. Prof. Dr. Hayati Akbaş, 8 saat süren bir operasyonla Türkiye'de tek hayran olduğum kadın olan Filiz Akın 'ın 25-30 yaş aralığındaki güzelliğine beni kavuşturdu.

Herkes bana soruyor korkmadın mı diye? Hayır ölüm Allah'ın emri. "Her canlı ölümü tadacaktır" yazar mezarlık girişlerinde. Bu tür ameliyatlarda kaybedilen çok az kişi var. Ben çok emin olduğum bir ele kendimi teslim ettim. Fakat Filiz Akın' a benzemek uğruna ölebilirdim de fark etmez. Şimdi yeni çehrem, yüzüm ve hayatıma yakışan kalbime layık Kartal Tibet' imi arıyorum" diyen Seyhan Soylu bugün canlı yayında Al Sana Haber' e bağlandı.

Yüzü bandajlı olarak yayına bağlanan Seyhan Soylu; geçirdiği ameliyatları canlı yayında anlattı.

Soylu, "Kaburgama pençe atıldı. Kaburgamdan parça alındı, burnuma ilave edildi. Dudağım Filiz Akın’ a benzetildi. Dudak burun mesafem kısaltıldı. Yanaklarım yukarı doğru çekildi Filiz Akın’ a benzetildi. Şakaklarım dolduruldu. Alnım yapıldı. Çeneme dolgu yapıldı. Patlayan silikonlarım yenilendi ve bir de karın germe işlemi yapıldı” dedi.

Soylu; “Filiz Akın’ a tamamen benzemeden ve Kartal Tibet beni buradan almadan ben gelmiyorum” dedi ve masada gülüşmeler yaşandı. Seyhan Soylu bir Filiz Akın pozu vererek canlı yayından ayrıldı.

Soylu'nun bu ameliyatlarının 1 milyon lira tuttuğu belirtildi.