Televizyon
04 Haz 2014 22:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:15

Filiz Ahmet ‘Ruhumuzun Aynası’ ile ekranlara dönüyor!

Filiz Ahmet, Fox Tv’de izleyicisiyle buluşacak ‘Ruhumuzun Aynası’ isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Ahmet, yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı ve senaryosun Zehra Çelenk'in yazdığı dizide Tuba Ünsal ile başrolü paylaşarak Gülpare karakterine hayat verecek.

En son Kadın İşi Banka Soygunu filminde canlandırdığı Bilge karakteriyle 19. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro ödüllerinde Müzikal/Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın oyuncu ödülüne layık görülen sinema ve tiyatro oyuncusu Filiz Ahmet, yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

Çok yakında Fox Tv’de ekrana gelecek Ruhumuzun Aynası isimli dizide Filiz Ahmet ve Tuba Ünsal'ın yanı sıra Engin Alkan, Ayşen Guruda, Suzan Aksoy ve Murat Akkoyunlu gibi ünlü isimler de yer alıyor..

Gülpare (Filiz Ahmet) yanında çalıştığı psikiyatrist Elçin'i (Tuba Ünsal) başına gelen bir dizi talihsiz olaydan sonra hayatın gerçekleri ile yüzleşmesi için kendi mahallesine götürür. Çocukluğundan beri içine hapsolduğu faunustan Gülpare sayesinde çıkan Elçin'in mahallede muayenehane açmasıyla başlayan dizi, hayatın zıtlıkları, farklı renkleri, inişleri ve çıkışlarını bu iki zıt karakter üzerinden anlatıyor.

Bugüne kadar birbirinden farklı rollerin ustalıkla altından kalkan başarılı oyuncu Filiz Ahmet, Gülpare karakteriyle yine sevenlerini şaşırtacağa benziyor.

Ruhumuzun Aynası Hakkında

Güçlü, kriz uzmanı, neşeli ve dobra bir kadın olan Gülpare, yaşadığı talihsizlikler yüzünden dibe vuran patronu Elçin'i hayatın gerçekleri ile yüzleşmesi için yaşadığı fakirhanesine davet eder. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı Elçin hiç beklenmedik şekilde mahallede muayenehane açmaya karar verir.

Bunca sorun, gürültü patırtı ve hayat kaygısı arasında bu mahalle ona çok sahici görünmüştür. Ancak mahalleli ile Elçin birbirine taban tabana zıttır. Bol çatışmalı aşkları, beklenmedik sorunları ve hoşlukları ile Elçin’in bu yeni mahalledeki hayatı, ruha tutulan bir ayna gibi, zor, sürprizli ama her adımında renkli bir süreç olacaktır…