Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu geri adım attı! "Pişmanım, özür dilerim"

Filistin'e destek yürüyüşünde yaptığı konuşma için "antisemitik" yorumu yapılan ve bu nedenle Hollywood boykotuyla karşılaşan Susan Sarandon, "Pişmanım" dediği bir açıklama yayımladı.

Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu geri adım attı! "Pişmanım, özür dilerim" - Sayfa 1

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Susan Sarandon, son yorumları nedeniyle özür diledi. 77 yaşındaki Amerikalı oyuncu, New York'ta Filistin'i destekleyen mitinge katılmış ve "Bu dönemde Yahudi olmaktan korkan ve bu ülkede Müslüman olmanın nasıl bir his olduğunu tatmaya başlayan pek çok insan var" yorumunu yapmıştı.

19
Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu geri adım attı! "Pişmanım, özür dilerim" - Sayfa 2

Sözleri üzerine Hollywood boykotuyla karşılaşan ve menajerlik ajansının artık çalışmayı bıraktığını açıkladığı Sarandon, yaptığı yorum nedeniyle özür dilediği bir açıklama yayımladı.

29
Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu geri adım attı! "Pişmanım, özür dilerim" - Sayfa 3

Instagram'dan yaptığı paylaşıma "Geçenlerde, Gazze'deki acil insani krizi vurgulamak ve ateşkes çağrısı yapmak isteyen çeşitli aktivistlerden oluşan bir grupla birlikte bir mitinge katıldım" sözleriyle başlayan Sarandon, "Konuşmayı planlamamıştım ama sahneye çıkıp birkaç söz söylemem için davet edildim.

39
Filistin'i destekleyen ünlü oyuncu geri adım attı! "Pişmanım, özür dilerim" - Sayfa 4

Nefret suçlarındaki artışa ilişkin endişemi iletmek amacıyla, Yahudi karşıtı nefretin hedefi olan Amerikalı Yahudilerin, 'bu ülkede sık sık şiddete maruz kalan Müslümanlar gibi olmanın nasıl bir şey olduğunu tattıklarını' söyledim.

49