Televizyon
17 Ara 2010 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

FİKRET KUŞKAN HANIMIN ÇİFTLİĞİ'NDEN AYRILIYOR MU?

Ameliyat olacağı için Hanımın Çiftliği adlı diziden ayrıldığı haberleri çıkan Fikret Kuşkan'ın durumuna dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıklık getirdi.

FiKRET KUŞKAN DÖNECEK

Oda TV’de ‘Hanımın Çiftliği’yle ilgili bir soru yer aldı: “Avukat Orhan diziden ayrılıyor mu?” Ardından Fikret Kuşkan’ın ses tellerinden rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılacağı yönünde haberler yer aldı basında. Yapımcı Faruk Turgut’la konuştum. Doktoru, acil bir operasyon geçirmesi gerektiğini, bu yapılmadığı takdirde konuşmasının tehlikeye gireceğini kendisine söylemiş. Ekip de Kuşkan’ın oynadığı rolün akıbetini öne çekmek durumunda kalmış. Kuşkan’ın operasyonu Amerikan Hastanesi’nde yapılacak. Dizi de 47’inci bölüm sonrası tatile giriyor. Yani aralık sonunda. Ocak ayında tekrar başlayacak. 

Kuşkan’ın bir ay hiç konuşmaması gerekiyormuş. Turgut, bu aranın ardından üç veya dördüncü bölümde sanatçının yer almayacağını, ama  bir aksilik olmadığı taktirde, daha sonra diziye döneceğini söyledi.
Güllü’nün çocuğunu Avukat Orhan’ın öldüreceği yönündeki haberlere için de “Çocuk öldürme gibi bir olay yok” dedi Turgut.

Sina Koloğlu/Milliyet