Gündem
01 Ağu 2011 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:37

FİFA 12'NİN KAPAK YILDIZLARI BELLİ OLDU!

Electronic Arts, FIFA 12'nin uluslararası üne sahip futbol yıldızlarından oluşan kadrosunu açıkladı.

30 Eylül’de çıkacak FIFA 12’nin kapaklarını süsleyecek futbolcuların başını Manchester United santraforu Wayne Rooney ve Real Madrid’’den Kaká çekiyor, diğer yıldızlar arasında ise Fransa’da Philippe Mexès, İspanya’da Gerard Piqué, İtalya’da Giampaolo Pazzini, Almanya’da Mats Hummels, Birleşik Krallık’ta Jack Wilshere gibi oyuncular bulunuyor.

Bu futbol yıldızları FIFA 12 kapaklarının yanı sıra pazarlama ve reklam kampanyalarında ve dünyanın dört bir yanındaki sosyal medya aktivitelerinde de kullanılacaklar.

FIFA serisini büyük bir tutkuyla oynayan ünlü futbolculara sahip olduklarını belirten EA SPORTS Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Matt Bilbey, “Bu futbolcular dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza, gezegenin en iyi spor oyununu oynarken yaşadıkları kişisel deneyimlerini aktaracaklar. FIFA 12 ile şimdiye kadarki en gerçekçi ve kaliteli oyunu yarattığımıza güvenimiz tam, bu süperstarlar da oyunun piyasaya çıkışı için duyulan büyük heyecanı paylaşmakta büyük rol oynayacaklar” diye konuştu.

2009-10 sezonunda Profesyonel Futbolcular Birliği’nin ve hayranların yılın en iyi futbolcusu olarak seçtiği Rooney ve yine Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından geçtiğimiz sezonun en iyi genç futbolcusu seçilen Wilshere, Birleşik Krallık, İrlanda, İskandinavya ülkeleri, Orta Doğu ülkeleri ve Türkiye de FIFA 12’nin kapak yıldızları olacak.
 

CNNTURK