Reklam PR
15 Eyl 2011 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

FIAT MEDYA ÇALIŞMALARI İÇİN JENNIFER LOPEZ'LE ANLAŞTI! VİDEO

Chrysler's Fiat medya çalışmaları için Jennifer Lopez ile anlaştı.

Chrysler’s Fiat medya çalışmaları için Jennifer Lopez ile anlaştı. Markayla Lopez arasındaki anlaşmaya şarkıcının yeni müzik videosu ve TV kampanyaları da dahil.

İlk olarak, 2012 Fiat 500 Cabrio’yu tanıtan Lopez’in 30 saniyelik yeni "Papi" videosu ilk olarak geçtiğimiz pazartesi yayınlandı. Bu video Fiat’ın Facebook sayfasında ve Youtube’da yayınlanmaya devam ediyor. Jennifer Lopez’in Fiat 2012 modellerini sene içinde farklı videolarla tanıtmaya devam edeceğini söyleyen Chrysler sözcüsü, kampanyanın hangi ajans tarafından yaratıldığını belirtmedi.

Chrysler Grup pazarlama müdürü Olivier Francois, "Diğer Fiat kullanıcıları gibi, Lopez’de dünyayı kendi penceresinden görüyor ve kendini ifade etmekten korkmuyor. Devamlı özgün ve hakiki projelerde yer alıyor" dedi ve ekledi:

"Lopez projeye kim olduğu için değil ne olduğu için tam uyuyor. O özgün, tutkulu, modern ve savaşçı biri olarak sürüden hemen ayrılan bir kişi. Lopez’in kariyerine baktığınızda Fiat felsefesinin vücut bulduğunu görebilirsiniz: ’Life is Best When Driven’ (Hayat akışta daha güzel)

Jennifer Lopez bu sene reklam dünyasının gözdesi olma yolunda. İlk olarak Venus jiletlerinin global marka elçisi olan Lopez, L’Oreal Paris EverSleek’in de marka yüzüydü. Gucci’nin ilkbahar/yaz 2011 çocuk koleksiyonunda yer alan Lopez, Tous Jewelry koleksiyonunun tanıtımı için de çalıştı. Kohl’un yeni kampanyasında Marc Anthony ile farklı spotlarda yer alan Lopez son olarak Fiat ile anlaştı.


İŞTE O REKLAM