Gündem
29 Şub 2012 18:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

FHM TÜRKİYE'YE KAPAK OLAN CEYDA ATEŞ'İN FOTOĞRAFLARINI HANGİ ÜNLÜ İSİM ÇEKTİ?

FHM'in Türkiye edisyonunun mart sayısının kapağında güzel oyuncu Ceyda Ateş yer aldı.

Dünyaca ünlü erkek dergisi FHM’in Türkiye edisyonunun mart sayısının kapağında güzel oyuncu Ceyda Ateş yer aldı. Okan Bayülgen tarafından çekilen fotoğraflarıyla dergiye kapak olan Ateş, FHM’e verdiği röportajda çekimin perde arkasını da anlattı.

Neredeyse iki yıl aradan sonra yine FHM’desin! Ama bu sefer kapak olarak… Hislerini alabilir miyim?
Uzun süredir hiçbir erkek dergisine röportaj vermemiştim. Axe markası ile yeni bir reklam anlaşması yaptım ve kampanyamızın bir parçası gereği  bu röportaj ile sizlerle  bir araya geldik. Fotoğrafları Okan Bayülgen çekecek denildi, kaliteli bir çekim olacağına inandığım için bu çalışmayı yapmakta bir sakınca görmedim.

Okan Bayülgen’le çalışmak nasıldı? Gerildin mi?
Okan Bayülgen ile ilk kez çalışma fırsatımız oldu. Stres yapmadım dersem yalan olur. Okan Bayülgen’i  daha önceden  programına konuk olduğum için zaten tanıyordum. Çok profesyonel bir fotoğrafçı, ben ne yapmak istediğimi kendisiyle paylaştım. İkimiz de ne istediğimizi çok iyi biliyorduk ve devamında keyifli bir çalışma yaptık.

Peki Axe erkekleri seni hangi konularda yönlendirecek? Projeden biraz daha bahseder misin?
Axe ile işbirliğimizde, Türkiye’de bir marka için ilk kez gerçekleştirilecek bir dijital  projeye imza atıyoruz. Ben üç hafta boyunca hayatımda yapacağım her şeyi paylaşacağım. Bu paylaşımlarıma göre de, beni takip edenler, fikirleri, talepleri ve tavsiyeleriyle günlük hayatımdaki adımları belirleyecekler. Örneğin, eve hangi arkadaşımı davet edeceğimi, sabah hangi kıyafeti giyeceğimi, bir ev partisine giderken nasıl bir tarz belirleyeceğimi hep beni takip edenler belirleyecekler.

Bikini ya da seksi bir iç çamaşırının iç gıcıklayıcı olmadığını düşündüğünü anladım çekimde. Sence bir kadının seksiliği, ateşi nerede gizlidir?
Erkekler için bikini ve iç çamaşırlı fotograflar iç gıcıklayıcı olabilir. Ben gizemli olan her şeyin daha fazla ilgi çektiğini düşünüyorum. Basit olmadan seksi olmak bence önemli olan. Seksi olmak sadece kıyafetle bağlantılı değil, çok seksi bir kıyafetle çok basit görüntüler sergileyip nefret de uyandırabilirsiniz. Tavır çok önemli.

En son röportaj yaptığımızda Kavak Yellerinde rol alıyordun, şimdi ise Adını Feriha Koydum’da. Geçen zamanı olumlu bir şekilde değerlendirdiğine inanıyor musun?
Evet zaman geçtikçe ve insanlar olgunlaştıkça hayatındaki bir çok şey daha olumlu oluyor, insanın bakış açısı kazandığı tecrübelerle farklılaşıyor. Ben bu sektöre çok küçük yaşta başladım ve hergün yeni tecrübeler kazanıyorum, başarılarımı arttırmaya, hatalarımı azaltmaya gayret ediyorum. Ben de bir insanım, ben de genç bir kızım, hayat benim için de hatalardan ve tecrübelerden ibaret.

Dışarıda insanlar seni gördüklerinde “Ay ne cici bir kızmış” diye mi tepki veriyorlar, yoksa “Bir içim su, kana kana iç bitmez!” tadında mı?
İki cümle de benim karşılaştığım tanımlamalar değil. Güzel bulan da var, şirin bulan da, seksi bulan da.

Dizilerdeki rollerinde çok büyük bir değişiklik yok. Yine nispeten kötü karakterli bir kızı canlandırıyorsun. İçindeki kötülüğü keşfeden kim böyle?  Ne zaman iyi bir kız olacaksın?
Bence yanılıyorsunuz, çok farklı  rollerde yer aldım bu zamana dek. Fakat sarışın olunca biraz ortalık karıştırıcı rolleri daha çok yakıştırıyorlar. Hayatta da her zaman kötüler ve kötülükler  daha çabuk fark edilir, diziler de sonuçta gerçek hayatı yansıtıyor. Her insanın içinde iyilik ve kötülük vardır, hangisinin ağır bastığı önemli. Benim rolümü iyi oynamam içimdeki kötülüğün keşfedilmesinden değil, iyi oyuncu olduğumun keşfedilmesinden kaynaklanıyor bence.