Feyza Civelek'in gözaltı gecesi... Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterine hayat veren Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişi verip, polise yakalandığı ortaya çıktı. Civelek'in torbacı olduğu şüphelenilen iki kişinin üst araması yapılırken polise 'Malları getirdin mi' dediği öğrenildi...

Feyza Civelek'in gözaltı gecesi... Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterini canlandıran 29 yaşındaki Feyza Civelek'in adının ilginç bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre geçen Ekim ayında gece saat 04.15 sıralarında Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Ulus Mahallesi'nde sivil bir şekilde devriye görevlerini yerine getiriyordu. 

113
Feyza Civelek'in gözaltı gecesi... Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi - Sayfa 2

Ekipler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde 2 erkeğin, plakasız motosiklette seyir halinde olduğunu gördü. Ekipler yaptıkları anonsla motoru durdurdu ve 2 şüpheliye GBT sorgulaması yaptı. Şüphelilerden Ömer Faruk A. ve Selçuk Ç.'nin sorgulamaları temiz çıktı.

213
Feyza Civelek'in gözaltı gecesi... Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi - Sayfa 3

1.1 GRAMI TAŞ 0.4 GRAMI TOZ KOKAİN

Motosiklet sürücüsü Ömer Faruk A.'nın üst aramasında da herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Diğer şüpheli Selçuk Ç. ise tam üst araması yapılacağı esnada sağ cebinden peçeteye sarılı vaziyette 1.1 gram taş kokain ve 0.4 gram şeffaf poşete sarılı toz halindeki kokaini polislere teslim etti.

313
Feyza Civelek'in gözaltı gecesi... Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi - Sayfa 4

TORBACIYA BÖYLE SESLENDİ: "GETİRDİN Mİ MALZEMELERİ"

Tam bu esnada Selçuk Ç.'nin telefonunun sürekli çaldığı görüldü. Aynı anda bir de genç bir kadının arama yapılan yere yaklaştığı görüldü. Genç kadının, Selçuk Ç.'ye "Getirdin mi malzemeleri" demesi üzerine polisler kısa süreli bir şok geçirdi. Yapılan incelemelerde genç kadının Kızılcık Şerbeti isimli dizide rol alan Feyza Civelek olduğu ortaya çıktı. 3 isim de polis karakoluna götürüldü.

413