Gündem
23 Eki 2011 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

FETHULLAH GÜLEN ŞEHİTLER İÇİN İLAN VERDİ Mİ?

Emin Çölaşan'ın Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığı Fethullah Gülen'le ilgili iddiası nasıl çürütüldü?

Emin Çölaşan, 24 şehit verdiğimiz hain saldırının ardından Sözcü gazetesindeki yazısında Başbakan Erdoğan’ın annesinin vefatı ardından verilen taziye ilanlarıyla 24 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından verilen ilanları kıyaslamış ve  aradaki farktan dolayı üzüntüsünü yazmıştı. Ardından da halen Amerika’da bulunan Fethullah Gülen hakkında çarpıcı bir iddiaya yer vermişti köşesinde.

Çölaşan "O kadar ki büyük vatansever (!) Fethullah Hazretleri bile beleş dağıtılan kendi gazetesine başsağlığı ilanı vermemişti." demişti.

Çölaşan’ın bu iddiası Zaman’ın 20 Ekim 2011 Perşembe günü çıkan sayısındaki ilanı hiç görmeden kaleme alınmış olmalıydı çünkü Fethullah Gülen’in şehitlerle ilgili taziye mesajı o gün gazete yayınlandı.

İŞTE O İLAN...

"Güroymak ve Çukurca’da meydana gelen terör olaylarında şehit düşen ve yaralanan vatan evladının haberleri yüreğimizi dağladı. Yaşanan bunca müessif hadiselere ve istihbarat çalışmalarına rağmen, gereken hassasiyetin ve tedbirin alınmaması sonucu göstere göstere gelen saldırılar, karanlık oyunların bu topraklar üzerinde sahneye konulmasından ibarettir.

Üzücü terör saldırısı sonucu ahirete yürüyenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, bütün bir milletimize taziyelerimizi arz ediyorum.

Terörden çok çeken insanımızın bu badireleri de metanetli ve vakur duruşuyla atlatacağını ümid ediyorum.

Fethullah Gülen."