Gündem
04 Tem 2010 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

FESTİVALDE SUNUCULUK YAPAN İPEK TANRIYAR'DAN MÜTHİŞ GAF!

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen festivalde sunuculuk yapan İpek Tanrıyar'dan müthiş gaf!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen 17'nci Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin sunuculuğunu üstlenen İpek Tanrıyar, festivalin açılışında protokolü ve alanı dolduran binlerce kişiyi şehitler için saygı duruşunda bulunmaya davet ederken, “Şehit kanı dökmüş kardeşlerimize 1 dakikalık saygı duruşu” diyerek gaf yaptı.

Dün akşam festival ateşinin yakılmasının ardından sanatçılar İsmail YK ve Volkan Konak’ın konserleri öncesi festival açılışı için sahneye çıkan İpek Tanrıyar, 3 gün sürecek festival boyunca konser verecek sanatçıların isimlerini anons etti. Tanrıyar, daha sonra aralarında Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın bulunduğu protokol üyeleri ile alanı dolduran binlerce kişiyi saygı duruşunda bulunmaya davet etti.

İpek Tanrıyar, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve bütün silah arkadaşlarına, bu ülke için emeği geçmiş tüm şehitlerimize, şehit kanı dökmüş kardeşlerimize öncelikle 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından da İstiklal Marşımızı okuyalım” dedi. Tanrıyar’ın anonsunun ardından hep birlikte saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

ETİKETLER
#İpek Tanrıyar