Spor
17 Oca 2024 00:31 Son Güncelleme: 17 Oca 2024 00:41

Fernando Santos'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Eyüpspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu konuları zaten biz yönetimle görüşüyoruz. 2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz. Ama spesifik olarak oyuncularla ilgili yorum yapamam" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Eyüpspor'u 4-0 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini ve hedeflerinin kupada mutlu sonu ulaşmak olduğunu söyledi.

Santos, futboldaki en önemli şeylerden birinin savunma olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "İlk yarıda yeterli değildik. İkinci yarıda daha önde başladık. Ofansif olarak daha hızlı aksiyonlarda bulunduk. Bu sebeple hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

En önemli konu burada bireysellikten ziyade kolektif bir şekilde daha ileriye gitmek. Takım olarak gelişmek. 1-2 oyuncunun gelişmesi değil, oyuncuların takım halinde oynaması. Odak noktamız, oyuncuların takım halinde oynaması.

"DAHA İYİ OYUNCULAR GETİRECEĞİZ"

Bu konuları zaten biz yönetimle görüşüyoruz. 2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz. Ama spesifik olarak oyuncularla ilgili yorum yapamam. Onlarla ilgili şu anda bir şey söyleyemem. Daha iyi oyuncular getireceğiz buraya. Benim için şu anda buradaki oyuncuların neler yaptıkları önemli. Ben buradaki oyuncularıma odaklanıyorum şu anda daha çok.

"BASIN İSTEDİĞİ ŞEYİ YAZABİLİR"

Basın istediği her şeyi yazabilir. Kimse gelmedi. O yüzden yorum yapamam.Tek oyuncu üzerinden konuşmaktan ziyade bugün Rebic, Ghezzal'in performanslarını beğendim. Tüm oyuncular daha iyiye gitmek için çabalıyorlar. Benim için önemli olan bu şu anda.

"BEŞİKTAŞ HER KULVARDA ZİRVEYE OYNAMALI"

Futbolda savunma çok önemli. En önemli şeylerden biri gol yememek. Beşiktaş gibi bir takım her zaman gol atmalı. Beşiktaş gibi büyük takımlar çok gol atar ve az gol yer. Zaferler böyle gelir. Tabii ki kupa çok önemli. Beşiktaş her kulvarda zirveye oynaması gereken bir takım. Daha çok savaşacağız, kupada ve ligde daha iyiye gitmek için mücadele edeceğiz."