Magazin
01 Eki 2016 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:34

Ferman Toprak o iddialara cevap verdi: Şantaj davası sürüyor!

Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çektiğini iddia eden Türkan K. isimli kadına açtığı davanın devam ettiğini söyledi.

Ferman Toprak geçtiğimiz günlerde, kendisinin uyurken çıplak fotoğraflarını çektiğini ve bunları basına sızdıracağını iddia eden Türkan K. isimli kadın ile mahkemelik oldu. Ünlü şarkıcı Toprak, fotoğraflar karşılığında kendisinden 100 bin dolar istediğini söylediği Türkan K’dan şikayetçi olarak ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve şantaj' suçlamasıyla 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Katıldığı düğünde konu ile ilgili sorulan sorulara cevap veren Toprak şu yanıtı verdi: “Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz”

ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR
‘Hayatı tesbih yapmışım’ şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak, kavgalı olduğu iddia edilen Serkan Kaya ile nikah kıyıldıktan sonra sarılıp sohbet etti. Düğüne eşi Hilal ile birlikte katılan sanatçı Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çekip kendisinden 100 bin dolar istediğini iddia ettiği Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili de Antalya’da konuştu. Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili sürecin devam ettiğini belirten Toprak, “Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz” dedi.

‘KİMSEYLE KAVGALI DEĞİLİM’
Kavgalı oldukları iddia edilen Serkan Kaya ile birlikte nikah şahitliği yapmasıyla ilgili olarak da Toprak, “Benim kimseyle küskünlüğüm yok. Kimseyle kırgınlığım da olmaz. Ben terbiyemi bilen de bir adamım. Ben düğüne eşimle birlikte katıldım. Yeni evlenen çiftlere de mutluluklar diliyorum” diye konuştu.