Magazin
01 Ağu 2012 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:59

FERİHA'NIN KÖTÜ KIZI İLK KEZ ESAS KIZI OYNUYOR!

‘Adını Feriha Koydum'un kötü kızı Ceyda Ateş, bambaşka bir rolle bu akşam Star ekranında olacak.

Evlerden Biri’nde Özgür Çevik’le başrolleri paylaşan genç oyuncu bu ay sonunda sevgilisi Can Yurtsevdi’yle evleneceğinin müjdesini verdi.

Milliyet Cadde'den Senem Aydın'ın röportajı...

Bu akşam ilk bölümüyle Star’da ekrana gelecek ‘Evlerden Biri’, Cibali’de yaşayan bir ailenin hayatını anlatıyor. Orhan Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizininin başrollerini paylaşan Ceyda Ateş ve Özgür Çevik, canlandırdıkları karakterlerle seyirciyi şaşırtacaklarını söylüyor.

Ceyda Ateş: Bu kez esas kızı oynuyorum

Adını Feriha Koydum’ sezon finali yaptı ve hemen yeni diziye başladınız...
Feriha, son dakika devam etme kararı aldı. Biz de yeni projelerimizi imzaladığımız için geri dönüş yapamadık. Dizinin sezon finalini çektik, ertesi gün saçım boyandı ve yeni diziye başladım.

İki dizi arasında hiç ara olmaması çok yorucu olmalı...
Geçenlerde çektiğimiz bir ağlama sahnesinde gerçekten hüngür hüngür ağladım. Ama bu yorgunluğu bile bile kabul ettim. Benim de dinleneceğim zamanlar olacak. Şu anda işimi en iyi şekilde yapmak istiyorum.

Bu dizide yer almak istemenizin sebebi neydi?
Feriha’da kötü bir karakteri canlandırdım. Ve sarışındım. Aslında kafamda şu vardı, dizi bittiğinde saçlarımı boyatacağım ve bir daha kötü rol gelirse kabul etmeyeceğim. Demek nasipmiş ki Feriha daha bitmeden bu proje geldi. Kızın mücadelesi, saflığı, masumluğu... Çok farklı bir karakter yaratacaktım. Benim için çok büyük bir fırsattı, hem kötü oynayıp hem de masumu oynayabildiğimi göstermek, o yüzden bu dizide olmak istedim. Seyirciyi yanıltmam için çok iyi bir fırsat olacak.

Kötü kız Hande karakteri yüzünden sokakta tokat bile yemişsiniz. Yeni rolünüzle bu imajı yıkacaksınız sanırım. 
Tanıtımları izleyenler, “Aaa, ne kadar farklı görünüyorsun, bakışların her şeyin çok başka” diyor. Ben de inanılmaz derecede heyecanlıyım. Nursen karakterini çok sevdim.

Nasıl biri Nursen?
Herkes tarafından beğenilen çok güzel bir kız. Ama erkeklere ve hayata karşı bir güvensizliği var. Annesi çok frapan giyinen, kaba tabirle biraz oynak bir kadın. Nursen de tam tersi, hiç onun gibi olmak istemiyor. Amacı, avukat olmak. Oynadığım karakterler hep ikinci karakterlerdi ama bu kez esas kızı oynuyorum. Bir dönüm noktası benim için. 

İki aşk arasında kalacakmış...
İskender, platonik aşık ona karşı. Ama Nursen, Erdal karakterini beğeniyor.

“2 ayda 9 kilo aldım”
Aşktan konu açılmışken, Can Yurtsevdi’yle evlilik planınız var mı?
Biz başından beri ciddi bir ilişkimiz olduğunu söyledik. Evet, eğer Allah önümüze bir sorun çıkarmazsa ağustos sonu gibi evlenmeyi düşünüyoruz.

Sevgilinizin size et yemeyi sevdirdiği, bu yüzden  9 kilo aldığınız yazıldı...
Evet, ben hiç et yemeyen bir insandım. Can, beni et yemeye alıştırdı. Herhalde o protein bünyeye girince bu şekilde tepki verdi, 2 ay gibi kısa bir sürede 9 kilo aldım. 51 kiloyum şu an. Ekran önünde ve fotoğraflarda toplu çıktığım için insanlar, “Ceyda Ateş şişti” diyorlar. Aslında çok zayıf olduğum için almam gereken kiloyu aldım.