Magazin
19 Ağu 2012 14:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

FERİHA'NIN EMİR'İNE AHLAKSIZ TEKLİF!

Yeni sezonda Emir'in Yolu adıyla ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan itiraf.

7 Eylül'de Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu adıyla ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan itiraf. Genç oyuncu, 'Gittiğim barlarda öyle garip şeyler istiyorlar ki,burada söyleyemem' dedi

* Adını Feriha Koydum dizisine girerken, "Benim oynadığım dizi tutmaz" dedim. Ama geldiğimiz noktaya bak. Ben öyle kötü bir enerji saçıyorum. Belki de bu benim totemim. Kötü düşündüğümde her şey daha güzel oluyor.

* Ben hiç aşık olmadım. Hayatıma insanlar giriyor, uzun süreli birlikteliklerim oluyor. Hatta iki yıl beraber olduğum insan da oldu. Peki asıl aşk, o yaşadığım şey mi? O kopamama halinin adı mı aşk, yoksa başka bir şey mi onu bilmiyorum.

* Her ortamda rahat olmak, içimden geldiği gibi davranmak istiyorum. Ama bir yere oturduğunuzda insanlar kıyafetinize, nasıl yemek yediğinize bakıyor. Kendimi hiçbir yerde rahat hissetmiyorum, geriliyorum.

* İnsanlardan korkar oldum. Kimseye güvenmiyorum. Hiç arkadaşım yok. 3-4 tane dostum diyebileceğim kişi var. Güvenip kimseyi evime alamıyorum. Oysa yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama güvenemiyorum. Çok kazık yedim.

* Gece saat 02:00'den sonra insanların alkolden cesaret aldığı saatlerdir. Öyle açık teklifler geliyor ki, şaşırıyorum. Terslediğinde bağırmaya başlıyorlar. Öyle garip şeyler söylüyorlar ki, ben bunu röportajda söyleyemem.

*Altı ay diyet yaptım. Asla iğne yaptırmadım. Sabah enerji versin diye kahvaltıda müsli yiyorum, spordan sonra 1 kilo et yiyorum. Basket oynayarak ısınıyorum, ip atlıyorum. Metabolizma hızlanınca ağırlık kaldırıyorum.

*  Emir'le Feriha'nın hikâyesi bitti ama Emir'in anlatacakları var. Ben senaryoyu okuyunca çok yükseldim. Bu defa hem sert hem de farklı bir karakter oynayacağım. Zaten farklı bir şey oynamak istiyordum. Devam edilecek kararı alındıktan sonra da neler yapılabilir diye konuşuldu. Şimdi bambaşka bir Emir olacağım. Benim için keyifli oldu. O nedenle bir an önce dizinin başlasın istiyorum.

*Hande(Ceyda Ateş) sert ve kötü kadın olduğu için ona "Senden masum kız olmaz" diyorduk. Ama çok güzel masum kız oldu. İnşallah daha iyi devam eder.