Medya
25 Eyl 2013 12:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

FERHAT GÜZEL'İN LAKABI NEDEN KURU-SIKI KALDI? KESKİN KALEM AÇIKLIYOR!

İlk yazısı fırtınalar kopartan Keskin Kalem yine çok konuşulacak bir yazıya imza attı.

BOMBA GİBİ DÖNDÜM!
 
Hiç mütevazı davranmayacağım, uzun bir aradan sonra Medya Eleştirmenliğine bomba gibi döndüm. İlk yazım fırtınalar kopardı. Bazıları "Kim bu keskin kalem?" diye sorup-soruşturmaya, bazıları yazdığım yazıyı kaldırtmaya çalışmışlar. Bazıları da  haberlerimi alıp kullanmışlar. Helal-i Hoş olsun!
 
                                      KALEMİMİ KIRAR GİDERİM!
 
Bir Durum Tespiti:
 Sevgili okurlarım, beni tanıyan bilir bende yalan yanlış bilgi yoktur. Ben ne yazdıysam doğrudur. Benim adım Keskin, soyadım da Kalem. Hiç kimse, "Bu kimdir?" diye kafa yormasın ve hele de "Keskin" olan adımı "Küt"leştirmeye kalkmasın. "Küt"leşeceğime "Kalem"imi kırar giderim!
 
                         ALİ EYÜBOĞLU, "2. SAYFA" YA KÜSTÜ MÜ?
 En az benim kadar kalemi keskin bilgileri güvenilir bir yazar ve duayen gazetecidir Ali Eyüboğlu. Yazılarını beğenerek okurum. Geçenlerde "2. Sayfa"nın Müge'sini diline dolamış. Müge Dağıstanlı'nın programında kendi ayağına kurşun sıktığını belirten Eyüboğlu, söyle yazmış:
 "Dağıstanlı, 'Ferhat Güzel, bir ara Tatlıses’in önünü kestiğini iddia etti. İbrahim Tatlıses, onu engellese Ferhat Güzel çıkabilir miydi 2. Sayfa’ya?' dedi.
 
Düne kadar “2. Sayfa”ya kimlerin çıkacağına sunucuları, yapımcısı ve kanal yönetiminin karar verdiğini sanıyordum, Dağıstanlı’nın bu lafından sonra içime bir kuşku düştü valla!"
 
Bir Soru:
 Benim de düştü! Ve bir başka kuşku da, Eyüboğlu ve "2. Sayfa" ilişkisinde düştü. Düne kadar hemen her hafta "2. Sayfa"da boy gösteren Eyüboğlu,  ne oldu da "2. Sayfa"ya çakmaya başladı?
 
                                   KURUSIKI FERHAT GÜZEL!
 
Bir Analiz:
 Gelelim İbrahim Tatlıses'in soyadını vermeden hainlik ve hatta kendini vurdurmakla suçladığı twitlerde adını zikrettiği Ferhat'a.... Tatlıses'in suçladığı Ferhat, magazincilerin iddia ettiği gibi Ferhat Güzel olamaz. Çünkü Ferhat Güzel bu işi yapamaz! Niye mi? Anlatayım:
 
Bir dostum anlatmıştı. Yıllar, yıllar evvel Ferhat Güzel, kendisiyle ilgili yapılan bir haberi beğenmediği için haberi yapan kişiyi önce telefonla tehdit etmiş, sonrada haberi yapan kişinin "delikanlıysan çık karşıma!" demesi üzerine silahını beline takarak habercinin çalıştığı kuruma gitmiş. Buraya kadar, "Vay be, ne delikanlılık!" dedirtiyor. Ancak Ferhat'ın delikanlılığı, habercinin kendisini tokatlayarak belindeki silahı almasıyla bitiyor. Haberci bir bakıyor ki Ferat'ın belindeki silah, kuru-sıkı!... Güler misin, ağlar mısın? O günden sora, Ferhat'ın adı "Kuru-sıkı Ferhat" kalmış. Yani, Tatlıses'in sözünü ettiği Ferhat, Güzel olamaz!
 
                  'ZAHİDE İLE YETİŞ HAYATA' CEF'İ TRANSFER ETTİ!
 Bir Fikri Takip:
 Zahide Yetiş'in programının adı belli oldu. Zahide İle Yetiş Hayata... Bu program için Global Yapım'ın anlaştığı duayenler de bir, bir belli oluyor. İşte birinci bomba!
 Televizyon dünyasının nam-ı diğer Cef 'i Cafer Yiğitoğlu , bundan böyle "Zahide İle Yetiş Hayata" programı için çalışacak...
 Duayen televizyon programcısı Cafer Yiğitoğlu, daha önce Star TV, ATV iç yapımlar, TV 8'e dışarıdan yapımları gerçekleştirdi. Uzun yıllar ATV Avrupa Programlar Müdürü olarak görev yapan Cef son olarak Serap Ezgü ile çalışıyordu...
 
İyi seyirler...

KESKİN KALEM