Gündem
23 Şub 2012 15:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

FERDİ TAYFUR, SENARYOSUNU YILLAR ÖNCE DEMİRER'E BÖYLE ANLATMIŞ! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Ferdi Tayfur ile Ata Demirer arasında Berlin Kaplanı filmi üzerine patlak veren polemikte şok görüntüler ortaya çıktı.

Ferdi Tayfur ile Ata Demirer arasında "Berlin Kaplanı" filminin senaryosu için tartışma sürerken, ortaya çıkan bir kayıt senaryonun çalıntı mı olduğuna dair önemli ipuçları veriyor.
 
Kanaltürk’te bu sabah yayınlanan "2. Sayfa" programında ekrana gelen görüntüler bundan tam 2 buçuk yıl öncesine ait.
 
CANLI YAYINDA SENARYOSUNU ANLATMIŞ
 
18 Kasım 2009 yılında Günaydın Gazetesi’nin yazarı Yüksel Aytuğ’un hazırladığı "Medyatik" isimli programın konukları arasında Ferdi Tayfur ve Ata Demirer bulunuyor. Aytuğ’un soruları üzerine Tayfur, bir senaryo yazdığını anlatıyor. Devamında da "Lambalı Saz" isimli senaryosunun içeriği hakkında bilgiler veriyor. Görüntülerde Tayfur, filminin ana karakterlerini anlatırken Ata Demirer de onu dikkatle izliyor.
 
DEMİRER’E TEKLİFTE BULUNMUŞ
 
Ferdi Tayfur, program öncesinde Ata Demirer’e film için teklifte bulunduğunu söylüyor. Yayın sırasında Ata Demirer de, "Abi yolla senaryoyu bir bakalım" diyor. Bu konuşmalar sırasında iki sanatçı kahkahalar atıyor.
 
TAZMİNATI HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLAYACAK
 
2 buçuk yıl önceki görüntüler ekrana geldiğinde Ferdi Tayfur da yayına canlı bağlandı. Yayın sırasında Ata Demirer’in senaryosunu çaldığı şeklindeki iddilarını yineledi. Tayfur, Demirer ile mahkemelik olduğunu, kazandığı tazminatı da hayır kurumlarına bağışlayacağını söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER :

MEDYARADAR- ÖZEL