Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat! İzleyenlerin ağzı açık kaldı!

Dondurma almaya gelen kadınlarla "Kalbimsin" şarkısı eşliğinde yaptığı seksi dans videolarıyla gündem olan Çılgın Dondurmacı'yı milyonlar izliyor. Son videoda kot pantolonlu kadınla yaptığı dans olay olurken arkasından gelen mor kazaklı kadının dans sırasındaki 'tokat' şakası dikkat çekti. İzleyenlerin ağzı açık kalırken YouTube'da "Muhteşem" yorumları yağdı.

Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat! İzleyenlerin ağzı açık kaldı! - Sayfa 1

Sosyal medya fenomen Çılgın Dondurmacı ve videolarını konuşmaya devam ediyor. TikTok'ta oldukça aktif olan ve Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, dondurma almak için gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarıyla daima gündem olmayı başarıyor.

119
Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat! İzleyenlerin ağzı açık kaldı! - Sayfa 2

Antalya'daki dondurma dükkanında özellikle turistlerin yoğun ilgisini çeken Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, kendi şarkısı "Kalbimsin" eşliğinde kadın müşterileriyle dans ettiği videoları sosyal medyaya yüklüyor

219
Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat! İzleyenlerin ağzı açık kaldı! - Sayfa 3

. Sadece Türkiye'den değil tüm dünyada çok sayıda izleyicisi olan Çılgın Dondurmacı'dan ortalığı yıkacak bir video daha geldi. Videoda kot pantolonlu kadınla yaptığı dans ve mor kazaklı kadının dans esnasındaki 'tokat' şakası dikkatlerden kaçmadı.

319
Fenomen Çılgın Dondurmacı'ya tokat! İzleyenlerin ağzı açık kaldı! - Sayfa 4

İŞTE ÇILGIN DONDURMACI'NIN OLAY OLAN DANS VİDEOSU

Çılgın Dondurmacı'nın TikTok'da ve YouTube'da paylaştığı videolar izlenme rekorları kırıyor.

419