Fenomen çiftten Seda Sayan ile ilgili şok iddia: 'Ben yandım, siz de yanmayın'

Yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Seda Sayan’ın programına katılan gençlerin, kendilerini evlendirmediklerine yönelik iddiasının ardından bu kez programın fenomen isimleri Havvanur ve Murat'tan şok eden açıklamalar geldi.

Fenomen çiftten Seda Sayan ile ilgili şok iddia: 'Ben yandım, siz de yanmayın' - Sayfa 1

Merakla izlenen Seda Sayan'ın sunduğu 'Sabahın Sultanı' programında birçok çift, ailelerinin evlenmelerine razı gelmediği için başvurarak yardım istiyor. Sayan'ın, çiftlerin aileleriyle aralarını bulduğu ve evliliğe razı ettiği konseptte ilerleyen programda birçok iddia ortaya atıldı.

18
Fenomen çiftten Seda Sayan ile ilgili şok iddia: 'Ben yandım, siz de yanmayın' - Sayfa 2

SEDA SAYAN'LA İLGİLİ İDDİALARI ŞOKE ETTİ
Programın fenomen çifti haline gelen Murat ve Havvanur, evlenmek için Seda Sayan'a başvurmuş, Murat ağlayarak Havvanur'u çağırmıştı. Havvanur programa gelirken, aileler arasındaki sorunlar ve çiftin tartışmaları programa damga vurmuştu.

28
Fenomen çiftten Seda Sayan ile ilgili şok iddia: 'Ben yandım, siz de yanmayın' - Sayfa 3

Çiftin programda sık sık kavga etmesinin yanı sıra, ailelerinin bir türlü ikna olmaması nedeniyle evlilik süreci uzamıştı. Seda Sayan sıklıkla ailelerle konuşmuş, program sürecinde yayına katılan ve bağlanan Havvanur'un ailesi kesinlikle karşı çıkarken, Murat'ın ailesi evliliğe sıcak bakmıştı. Öte yandan Murat'ın eski bir birlikteliğinden bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

38
Fenomen çiftten Seda Sayan ile ilgili şok iddia: 'Ben yandım, siz de yanmayın' - Sayfa 4

Çiftin aileleri de programa uzun süre katılarak programın bir parçası haline dönüşmüş, aralarını bulmaya çabalayan baba Kemal de başarısız olmuştu. Havvanur'un bu evliliğe kesinlikle karşı olan babası ise uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek katılmış, neden istemediğine dair sebepleri sıralamıştı. Tüm problemlere karşın çiftin nişanı programda yapılmıştı. Uzun bir sürecin sonunda çift hamilelik haberini vererek evlilik kararını açıklamıştı.

48