Spor
19 Tem 2022 18:16 Son Güncelleme: 19 Tem 2022 18:18

Fenerbahçe'ye Polonya'da büyük saygısızlık! Tüm oyuncuların tek tek...

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi nedeniyle Polonya'da oynanacak olan maç öncesinde havalimanında bir olay meydana geldi. Karşılaşma için Polonya'ya giden Fenerbahçe'de tüm ekip yaklaşık 45 dakika bekletildi. Sarı - lacivertli ekibin bekletilme sebebi ise ortaya çıktı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynanacak olan Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını tamamladı ve Polonya'ya hareket etti. UEFA'nın Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi nedeniyle Polonya'da oynanacağını açıkladığı maç öncesinde skandal bir olay yaşandı.

Polonya'nın Lodz şehrinde oynanacak müsabaka için İstanbul'dan saat 13.00'te hareket eden sarı-lacivertli kafile, 2 saat civarında bir yolculuğun ardından kente ulaştı.

 YAKLAŞIK 45 DAKİKA BEKLETİLDİLER

 Kritik Dinamo Kiev maçı öncesi Polonya'ya giden Fenerbahçe, saygısız bir hareket ile karşı karşıya kaldı.

 Sarı - lacivertli futbolcular ve teknik ekip, havalimanında yaklaşık 45 dakika bekletildi.

 TEK TEK PARMAK İZLERİ ALINDI

 Fenerbahçe kafilesinin bekletilme sebebi ise ortaya çıktı. Havalimanında yer alan görevlilerin, tüm kulüp üyelerinden tek tek parmak izi aldığı ve herkesin pasaport bilgilerini sorguladığı öğrenildi.

 FENERBAHÇE'DEN SİTEM

 Sarı - lacivertli futbolcular ve teknik ekip, karşılaştıkları bu tutum karşısında görevlilere sitem etti.

 Ayrıca sporculardan parmak izi alma prosedürünün Avrupa'da çok sık şekilde uygulanmadığı ifade edildi.

 Öte yandan Fenerbahçe'yi havalimanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Sarı-lacivertliler, kendileri için bekletilen otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.

 GALATASARAY DA BENZERİNİ YAŞAMIŞTI!

Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı da benzer bir muamele ile Yunanistan'da karşılaşmıştı. Sarı-Kırmızılı ekip, Yunan yetkililerin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerini kabul etmemesi ve sergiledikleri kaba davranışlara tepki olarak Atina'dan geri dönme kararı almıştı.

 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Yunan yetkililerin tüm kafileden yeniden PCR testi istemesi üzerine, yaşanan sorunun çözülemediği belirtilmişti.