Spor
30 Mar 2023 00:25 Son Güncelleme: 30 Mar 2023 00:28

Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro'luk dev piyango

Fenerbahçe'de sezon başında takımın vazgeçilmezi olan ancak daha sonra ilk 11'e girmekte oldukça zorlanan Bright Osayi-Samuel'e Premier Lig takımlarından Brentford talip oldu.

Sezon başında Fenerbahçe'nin adeta joker oyuncusu olan ve her mevkide forma giyebilen Bright Osayi-Samuel deyim yerindeyse formayı adeta unuttu.

İngiliz ekibi QPR'dan sadece 508 bin Euro'ya transfer edilen Osayi-Samuel Galatasaray derbisinden sonra hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı. Hem sakatlığı hem de Ferdi Kadıoğlu'nun gösterdiği başarılı performansla yedek kulübesine hapsolan Bright Osayi-Samuel, Nijerya Milli Takımı'yla adeta kendine geldi.

RİTMİNİ YENİDEN BULDU

Nijerya Milli Takımı'yla Gine ve Bisseu maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan oyuncuya İngiltere Ligi takımlarından Brentford talip oldu. Sezon sonunda Nijeryalı ismi kadrosuna katmak isteyen Premier Lig ekibinin teklifi 12 milyon Euro olacak.

30 MAÇTA GÖREV ALDI

Samuel, bu sezon sarı-lacivertli formayla 30 maçta görev aldı. 25 yaşındaki oyuncu gol sevinci yaşayamazken sadece 1 asist yaptı.