Spor
16 Nis 2022 22:30 Son Güncelleme: 16 Nis 2022 23:51

Fenerbahçe'nin serisi sürüyor! Kadıköy'de Serdar başladı, Arda bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Ev sahibi ekip, Serdar Aziz ve Arda Güler'in (pen.) golleriyle 2-0 kazanmayı başardı. Böylece son 9 maçında yenilmeyen Fenerbahçe, aynı zamanda 5 maçlık bir galibiyet serisi de yakaladı. Göztepe ise üst üste 10. maçını kaybetti.

Fenerbahçe ile Göztepe, Süper Lig'in 33. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Serdar Aziz ve Arda Güler'in golleriyle, sarı-lacivertliler mücadeleyi 2-0 kazandı.

 SERDAR AZİZ PERDEYİ AÇTI

Maça adeta golle başlayan Fenerbahçe'de Serdar Aziz, 4. dakikada fileleri havalandıran isim oldu. Bu golden sonra sarı-lacivertliler rakip kalede tehlike yarattı ancak Göztepe hızlı ataklarla etkili olmayı başardı. Altay kalesinde devleşirken ilk yarı 1-0'lık Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

 ARDA GÜLER SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıya da tutuk başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal; Arda Güler, Valencia ve Berisha'yı 69. dakikada oyuna sürdü. Bu dakikadan itibaren ibre tamamen Fenerbahçe'ye dönerken maçın skorunu belirleyen isim 83. dakikada penaltıdan attığı golle Arda Güler oldu. Mücadeleyi 2-0 kazanan Fenerbahçe, üst üste 5. galibiyetini alırken lider Trabzonspor'la olan puan farkını 11'e indirdi.