Spor
27 Şub 2023 18:59 Son Güncelleme: 27 Şub 2023 19:13

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ile ilgili flaş gelişme!

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve yeteneği ile herkesi kendisine hayran bırakan Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı Arda Güler, dünya spor kamuoyunda da adından söz ettirmeye başladı. Genç oyuncu A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından ay-yıldız forma için de davet alırken, birçok dev kulüp kendisini yakından takibi sürdürüyor.

Sarı-Lacivertli formayla 18 maça çıkan Güler, bu karşılaşmalarda 3 golün yanı sıra iki de asist yapma başarısı gösterdi. Genç oyuncu günden güne yıldızını partlatmaya devam ederken, geçtiğimiz gün oynanan Konyaspor maçında 18 yaşına giren Arda Güler için yeni gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor.

"NE DAKİKA, NE BAŞKA BİR ŞEY"

Haber Global'in haberine göre; Arda Güler'in ailesi çocuklarının kariyerine dair konuşurken, "Biz Fenerbahçe ile olan kontratta ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye. Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Yıldızını burada parlattı. Ali Koç Başkan ile Arda Güler arasında geçecek bir görüşmenin sonucuna göre belli olacak. Oğlumuza başka bir şey söylemeyiz." ifadelerini kullandı.

"ARDA KALMAK İSTERSE KALIR"

Arda Güler'in ailesi yaptıkları açıklamada "Arda, Ali başkanla oturur konuşur. Arda 'Kalmak istiyorum, 5 yıllık sözleşmeye imza atacağım' tamam. Arda 'Ben ayrılmak istiyorum.' derse ona da tamam. Nasıl bir karar alırlarsa ona bakacağız." diyerek durumu ortaya koydu.

BAŞKAN İLE SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ

Ali Koç ile Arda Güler, yeni sözleşme için kısa süre içerisinde bir araya geleceği öğrenildi.

SAHAYA İNİP DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Konyaspor maçında ilk düdük öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya inerek ısınan Arda Güler'in yanına gitti ve kulağına bir şeyler fısıldamasının ardından sarıldı. Başkan Ali Koç'un bu hareketinin nedeni daha sonra ortaya çıktı. Ali Koç'un 25 Şubat 2005 doğumlu olan Arda Güler'in doğum gününü kutlamak için sahaya girdiği öğrenilmişti.