Magazin
28 Oca 2013 08:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:40

FENERBAHÇE'NİN GECE KUŞLARI MAGAZİN MUHABİRLERİNDEN KAÇAMADI

Fenerbahçe'nin yabancı yıldızları Kuyt'la Meireles, Gaziantep'ten döner dönmez soluğu gecelerde aldı.

F.Bahçe'nin iki çapkın futbolcusu Dirk Kuyt ile Raul Meireles, G.Antep maçı sonrası kız arkadaşlarıyla gece kulüplerinde sabahladı.

F.Bahçeli iki çapkının, İstanbul gecelerindeki alemi, sabah 06.00 sularında sona erdi.
Fenerbahçe kafilesi, G.Antep maçı sonrası saatler gece yarısını gösterdiğinde İstanbul'a döndü. Kuyt ile Meireles, soluğu Reina'da aldı. İki futbolcu, 05.00'te Reina'dan çıkıp, Meireles'in Portekiz FB plakalı aracı ile Supper Club'a gitti.

GUTİ'Yİ ANIMSATTILAR
Alkollü olduğu halde araç kullanan Meireles, gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı. Mekanın önünde arabasının içinde uzun süre bekleyen Portekizli, gece hayatı ile ün yapan eski Beşiktaşlı Guti'yi anımsattı. Kuyt da aracın içinde bir süre bekledi. Kendisini görüntülemeye çalışan magazin muhabirlerinden kaçmaya çalışırken de yere düşmekten son anda kurtuldu. Mekana kız arkadaşları ile ayrı ayrı gelen ikili, 06.00'ya kadar birlikte eğlendikten sonra yine geldikleri gibi ayrı ayrı çıktılar.

GERTRUDE YENGE HOLLANDA'DA
Dirk Kuyt, kızlarla eğlenirken eşi 4 çocuğuna bakıyordu. Gertrude yenge, cuma günü okulların sömestır tatiline girmesinden sonra çocuklarını alıp ülkesine gitti. Gertrude'un eşi Dirk'ün kaçamağına vereceği tepki merak ediliyor.