Gündem
23 Mayıs 2017 11:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

Fenerbahçeli ünlü futbolcuya kaçakçılık gözaltısı!

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, İstanbul'da düzenlenen kaçak lüks araç operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yurda kaçak yollarla ve belgelerle lüks araç soktuğu belirtilen şüphelilere yönelik bu sabah operasyon düzenlendi. 20 adrese yapılan operasyonda 46 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan da var.

Sabah'ın iddiasına göre; Ozan Tufan çeteden yasadışı şekilde lüks araç temin etti. Ozan Tufan'ın İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın Maslak'taki yerleşkesine getirildiği belirtildi.



BAŞINI BU OTOMOBİL Mİ YAKTI?

Ozan Tufan’ın gözaltına alınması, akıllara genç futbolcunun son dönemde aldığı lüks arabayı getirdi. Ozan Tufan Mart 2017’de yeni aldığı belirtilen Maserati ile gündeme gelmişti. Söz konusu haberlerde “Ozan Tufan’ın yeni aldığı 750 bin lira değerindeki Maserati otomobiline nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan ‘SOT’ plaka yazdırdığı” belirtiliyordu.

SABRİ VE SELÇUK İNAN’IN DA ARAÇLARINA EL KONMUŞTU!

Daha önce 2012 yapılan bir operasyonda Sibel Can, Murat Boz , Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan ve Fenerbahçeli Selçuk Şahin'in de lüks otomobillerinin kaçak olduğu ortaya çıktı. Mali Şube ünlü isimlerin araçlarına el koymuştu.