Spor
23 Ağu 2023 18:11 Son Güncelleme: 23 Ağu 2023 18:23

Fenerbahçeli pilottan tüyleri diken diken eden konuşma

Fenerbahçe futbol takımının Samsunspor deplasmanı dönüşü bindiği uçakta, pilotun Fenerbahçeli olması ve futbolculara yaptığı çağrı dikkat çekti. Pilot, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, takımın uzun zamandır hasretini çektiği şampiyonluğu getireceğine olan inancını ifade etti.

Sezona kayıpsız başlayan Süper Lig devi Fenerbahçe'de takımın Samsunspor deplasmanı dönüşü bindiği uçakta pilotun Fenerbahçeli olması ve futbolculara yaptığı çağrı dikkat çekti.

"ŞAMPİYONLUĞU KULÜBÜMÜZE GETİRECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAM"


Takıma çağrı yapan pilot, "Bugün çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum. Sizlerin uzun zamandır hasretini duyduğunuz şampiyonluğu kulübümüze getirecek takım olduğunuza dair inancımız tam" ifadelerini kullandı.

İşte Fenerbahçeli pilot'un o konuşması;

Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe'nin siz değerli yöneticileri, teknik ekibi ve birbirinden değerli futbolcuları uçağımıza hoş geldiniz. Ayrıca büyük bir Fenerbahçe taraftarı olarak sizleri taşıyor olmak benim için büyük bir gurur. Bugün çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum. Sizlerin uzun zamandır hasretini duyduğunuz şampiyonluğu kulübümüze getirecek takım olduğunuza dair inancımız tam.