Spor
03 Şub 2024 10:52 Son Güncelleme: 03 Şub 2024 10:55

Fenerbahçeli futbolcunun talepleri çileden çıkardı! Lisansı askıya alınabilir!

Fenerbahçe'de, gelen transfer tekliflerini reddeden ve takımdan ayrılmak için ekstra taleplerde bulunan Ryan Kent, yönetimi çileden çıkardı. Öte yandan, Lincoln Henrique'nin geleceği de şekilleniyor...

Fenerbahçe'ye sezon başında bedelsiz gelen ancak beğenilmeyip gözden çıkarılan Ryan Kent, krize yol açtı.

İngiliz sol kanat oyuncusu, Süper Lig kulüpleri, Al Shabab ve Hull City’nin ardından Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Lazio’ya da gitmek istemedi.

İtalyan kulübünü son anda reddeten Kent’in menajerinin ayrılık için ekstra taleplerde bulunması da yönetimi kızdırdı.

Teknik heyetin kadro planlamasında düşünmediği bu oyuncunun lisansının, yabancı kontenjanı dolu olması nedeniyle askıya alınması gündemde.

LINCOLN HENRIQUE NEREYE?

Lincoln Henrique’nin de Fenerbahçe’den ayrılması bekleniyor.

Brezilyalı oyuncunun önünde iki seçenek var: Ankaragücü ve RB Bragantino. Brezilya kulübünün kiralık teklifi 5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu içeriyor.

Son kararı sarı-lacivertli yönetim verecek.

3 GELDİ, 5 GİTTİ

Ara transfer dönemi Avrupa’da kapandı ama Türkiye’de 9 Şubat’a kadar devam edecek. Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar arasında yer alan  Fenerbahçe de UEFA’ya yeni listesini bildirdi.

Ara dönemde 3 takviye yapan Kanarya, 5 oyuncu gönderdi. Yeniler Krunic, Bonucci ve Çağlar Söyüncü listeye dahil edildi. Takımdan ayrılan Umut Nayir ve Miguel Crespo’ya ek olarak Ryan Kent de liste dışında kaldı.

Panathinaikos’a kiralanan Samet Akaydin ve Karagümrük’e kiralanan Emre Mor zaten listede yer almıyordu.