Magazin
28 Oca 2022 11:14 Son Güncelleme: 28 Oca 2022 12:02

Fenerbahçeli futbolcunun eşi takipçisinin kötü yorumunu affetmedi

Sarı lacivertli takımın 31 yaşındaki yıldız futbolcusu Serdar Aziz'in 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Tuğçe Aziz sosyal medya hesabından gelen bir takipçisinin yorumunun ardından soluğu mahkemede aldı. Murat Ö. adlı sosyal medya kullanıcısının “Böyle salak eşim olsa hemen boşarım’’ şeklindeki yorumuna çok sinirlenen Tuğçe Aziz şikayetçi oldu.

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz, Murat Ö. adlı kişinin sosyal medyadan “Böyle salak eşim olsa hemen boşarım’’ şeklinde yaptığı yorumua sinirlendi. Tuğçe Aziz, “Kocamın onur ve saygınlığı rencide edildi” diyerek şikayetçi oldu.

GELEN YORUM KARŞISINDA ÇOK SİNİRLENDİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Serdar Aziz, 2014'te Tuğçe Aziz ile hayatını birleştirdi. Göz önünde olan çift, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşadı.

'BÖYLE KOCAM OLSA BOŞARIM''

Haklarında yapılan yorumları inceleyen Tuğçe Hanım, Murat Ö. adlı bir sosyal medya kullanıcısının ''Böyle salak eşim olsa hemen boşarım'' yorumuna denk geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tuğçe Aziz, Murat Ö.'nün hakaret içeren yorumu sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Tuğçe Aziz, bu kişinin eşinin onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte bir yorum yaptığını ileri sürerek cezalandırılmasını talep etti. Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.