Spor
01 Kas 2023 20:52 Son Güncelleme: 01 Kas 2023 20:56

Fenerbahçe'den yeni yıldız oyuncu bombası

Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemi boyunca peşinden koştuğu Rade Krunic'in inadı en sonunda kırıldı. Milan ile sözleşme yenileme görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan Rade Krunic, Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a transfer mesajı yolladı.

Fred'in sakatlığının ardından orta saha transfer için gaza basan Fenerbahçe'de gündeme yine Rade Krunic geldi.

Özellikle yaz transfer döneminde Milan forması giyen Rade Krunic ile birçok kez görüşen Fenerbahçe oyuncunun maaş isteğinden dolayı transfer bitirememiş ve transferden vazgeçmişti. Kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Rade Krunic bu kez de Milan'la ters düştü.

Sözleşme görüşmelerinde Milan ile olumlu yönde ilerlemeyen Rade Krunic, Milan'ın orta sahaya başka bir isim transfer etmek istemesinin ardından İtalyan devini resmen kafasında bitirdi. Milan ile 2025 yılında kadar sözleşmesi bulunan Rade Krunic, Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a mesaj yollayarak yeniden transfer masasına oturmak istedi.

Devre arasında Rade Krunic transferini maliyet olarak olabildiğince cüzi bir miktara bitirmek isteyen Fenerbahçe böylelikle orta saha rotasyonunu da tamamlamak istiyor.