Spor
26 Ara 2021 12:58 Son Güncelleme: 26 Ara 2021 13:00

Fenerbahçe'den taraftara çağrı: Hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir

Paylaşılan metinde "Tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir" ifadesine yer verildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi taraftarına resmi siteden çağrıda bulundu. Paylaşılan metinde "Tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir" ifadesine yer verildi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yayınlanan çağrı mesajı şu şekilde:

"Futbol Takımımız bu akşam 19.00’da, Süper Lig 2021-22 sezonu ilk yarısının son maçında, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Kulübümüzün içerisinde bulunduğu gündemde, taraftarlarımızın olumlu, olumsuz, eleştirel fark etmeksizin yapıcılık ortak noktasında buluşan tüm görüşleri bizim için çok kıymetli; destekleri ise Fenerbahçemiz için olmazsa olmazdır.

Bu akşam Takımımızın, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçta da taraftarlarımızın; maç boyunca görüşleri her ne olursa olsun, tezahüratları her ne yönde olursa olsun tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir.

Fenerbahçe, takımı, taraftarı, üyeleriyle bir aile ve bir bütündür.

Bizi biz yapan, Fenerbahçe’yi güçlü kılan da budur.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü"