Gündem
29 Ağu 2011 00:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ KARAR! OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİLİYOR!

Şike soruşturmasıyla zor günler yaşayan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden sürpriz karar.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi, yetki istemek için 18 Eylül’de genel kurulu toplama kararı aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, dün yaptığı basın açıklamasında, "Yönetim kurulu olarak çok radikal kararlar alma yetkimiz yok ancak genel kurul toplayarak bunu yapabiliriz" demişti.

Fenerbahçe tüzüğüne göre genel kurul çağrısı yapıldıktan en az 3 hafta sonra genel kurul toplanabiliyor. Şu anki tarihte 18 Eylül olarak belirlenmiş durumda.
Toplanacak bu genel kurul seçimli genel kurul değil sadece yönetim kurulu’nun bu zor süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceğine dair karşılıklı görüş alış-verişi yapılacak ve yönetim kurulu, genel kurul’dan izlenecek yol haritasına dair yetki alacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan duyuru:

Kulübümüz yönetim kurulu yaşanan süreçte attığı adımları ve izlediği yolu genel kurulumuz ile paylaşmak üzere olağanüstü genel kurula gitme kararı almıştır. Genel kurul toplantısı 1. toplantısı 18 Eylül 2011, 2.toplantısı 25 Eylül 2011 tarihinde yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

FENERBAHÇE KULÜBÜNDEN TARAFTARLARA AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli taraftarlardan, kulübü ve yöneticileri zor durumda bırakacak eylemlerden uzak durmalarını istedi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bugün Kadıköy’den Bağdat Caddesi’ne yürüyen taraftarların içerisinden küçük bir grubun, kısa bir süre de olsa siyasilere, bazı sponsorlara ve rakiplere karşı küfür içeren sloganlar attıklarının üzülerek öğrenildiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

’Bu konuda defalarca uyarılar yayınlamamıza ve yaşanan sürece tepki göstermek ve kulübünün yanında olmak isteyen taraftarımızın bu gibi eylemlerden uzak durması gerektiğini belirtmemize karşın bu tarz olayların yaşanıyor olması kabul edilemez. Bu şekilde eylem ve söylem içerisinde bulunanlar bilmelidirler ki; bu yaptıkları kulübümüze destek olmak değil kulübümüzün haklı olduğu noktalarda hakkını savunabilmesini engellemektir.

Bir kez daha taraftarlarımızın kulübümüzü ve yöneticilerimizi her anlamda zor durumda bırakacak ve haklı davamızda haksız duruma düşmemize neden olacak bu tarz eylemlerden uzak durmalarını ve tahriklere kapılmamalarını önemle rica ederiz.’