Polemik & Kulis
23 Kas 2014 21:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Fenerbahçe'den Hürriyet'e Volkan tepkisi! "Ahlaksız ve haince bir yaklaşım"

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel hakkında eleştirel bir yazı yayımlayan Hürriyet Gazetesi'ne Fenerbahçe Yönetimi tepki gösterdi

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in, Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kendisine ve ailesine küfür edilmesinin ardından maça çıkmamasının yankıları hala sürüyor.

HÜRRİYET'TEN TARTIŞILAN VOLKAN HABERİ
Son günlerde gündemden düşmeyen olay, sosyal medyada tartışmalara neden olurken, Hürriyet Gazetesi'nde Burak Kuru imzasıyla yayınlanan yazı yeni tartışmalara yol açtı.

"Volkan ile maden işçisi arasındaki 7 fark" başlığıyla yayımlanan yazıda futbolcu ve maden işçisi arasındaki maaş farklılıkları, emeklilik yaşları, çalışma koşulları ve sosyal farklılıklardan bahsedildi.




HAİNCE BİR YAKLAŞIM
Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanan bu yazıya iste Fenerbahçe'den tepki geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamda yazı "haince bir yaklaşım" olarak değerlendirildi.

İşte o açıklama:
"Bugün Hürriyet Gazetesi'nin ekinde, oyuncumuz Volkan Demirel'in ismi çirkin bir şekilde kullanılarak toplumumuzun bazı kesimleri ile kaptanımız karşı karşıya getirilmeye çalışılmıştır.
Bazı sosyolojik sorunları ve yaşanan kayıpları, milli takımın kalecisi ve kaptanımızla bağdaştırarak oyuncumuzu kamuoyu önünde hedef gösterme çabası son derece ahlaksız ve haince bir yaklaşımdır. Bu ahlaksız yaklaşım mutlak surette karşılıksız kalmayacak, en kısa sürede yasal platformda muhatap bulacaktır.
Bu tarz algı yönetimi çabasının Hürriyet gazetesinin sütunlarında yer bulmasını manidar bulmakla birlikte, bahse konu gazetenin bu yaklaşımını Fenerbahçe Camiası ve kamuoyunun takdirine bırakıyor, her türlü hukuki girişimde bulunacağımızı deklare ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"