Magazin
03 Nis 2014 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Fenerbahçe'den Galatasaray zirvesi 'selfie'si!

Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcular çok özel bir zirve gerçekleştirdi.

Sarı lacivertlilerin antrenmanının hemen ardından tesislerden ayrılan sarı lacivertlilerin önemli isimleri Çengelköy'de Galatasaray karşılaşması öncesi bir zirve gerçekleştirdiler. Neşeli bir sohbet eşliğinde geçen organizasyonda Başkan Aziz Yıldırım futbolculara Galatasaray karşılaşması öncesi moral verdi.

KİMSEYE HABER VERMEDİLER

Sarı lacivertliler bu organizasyonu kimseye haber vermeden gerçekleştirdiler. Bu çok özel zirvede takımın önde gelen isimleri ve Ersun Yanal'dan başka kimseyi davet etmeyen Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluk rehavetine girmeden Galatasaray'ı yenmeleri gerektiğini ve tüm takımın bu özenle derbiye hazırlanmasını istedi. Sarı lacivertlilerin Başkanın yemekte çok neşeli olması dikkatlerden kaçmadı...

EN DİP MASAYA OTURDULAR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve futbolcular mekanın en dip masasına otururken koyu bir sohbet gerçekleştirdiler. Emre Belözoğlu da takım adına başkanın yanında yer alırken yabancı futbolculardan sadece Dirk Kuyt oradaydı. Bu özel derbi zirvesi Galatasaray maçı öncesi bakalım sarı lacivertlilere olumlu bir şekilde yansıyacak mı?