Televizyon
02 Ara 2023 16:17 Son Güncelleme: 02 Ara 2023 16:28

Fenerbahçe’den A Spor’a ‘balon patlatma’ tepkisi! "Özür açıklaması yapılmadıkça..."

Fenerbahçe, bir televizyon programında İsmail Kartal'ın balon patlatılarak eleştirilmesine tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz." denildi.

Fenerbahçe’den, A Spor’da İsmail Kartal’a, balon patlatarak gönderme yapan Ozan Zeybek’e tepki geldi. Açıklamada, kanal tarafından özür dilenmedikçe A Spor’un hiçbir görevlisinin Fenerbahçe tesislerine alınmayacağı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“A Spor adlı televizyon kanalında yorum kisvesi altında kendi kişisel reklamını yapmaya çalışan bir şahıs hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Ozan Zeybek isimli bu şahıs bugün ekrandan sergilediği tavırla haddini ve sınırını fazlasıyla aşmıştır.

Şahsi görüş çerçevesinde kesinlikle değerlendiremeyeceğimiz, tam olarak haddini aşan bu tavırdan hareketle; aynı ekranlardan özür açıklaması yapılmadıkça bugün itibarıyla ilgili kurumun herhangi bir görevlisini hiçbir tesisimize kabul etmeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.”