Spor
08 Eyl 2023 21:50 Son Güncelleme: 08 Eyl 2023 22:00

Fenerbahçe'den 6 numara bombası!

Trendyol Süper Lig'deki son maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek'in kırmızı kart görmesi orta saha transferini bir kez alevlendirdi.

Fred'in yanına özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha kaliteli bir isim almak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal orta saha transferi için Ali Koç ile görüştü. İsmail Kartal, Atalanta'da forma giyen Mario Pasalic ve Dinamo Zagreb'de forma giyen Josip Misic'in alınmasını istedi.

İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda iki isimle birden görüşecek olan Ali Koç, Mario Pasalic'i ilk hedef olarak belirlerken Josip Misic'i ise alternatif olarak seçti.

PASALIC, ATALANTA'DA MUTSUZ

Serie A'da üç hafta geride kalırken takımın geçtiğimiz sezonlardaki değişilmez ismi olan Mario Pasalic, Gasperini tarafından yedek kulübesine hapsedildi. Pasalic, Sassuolo maçında 45 dakika forma şansı bulabilirken; Frosinone ve Monza karşısında yedek soyundu.

Fenerbahçe'nin orta sahaya alternatif olarak düşündüğü Dinamo Zagreb'de forma giyen Josip Misic'in menajerinden ise bir itiraf geldi. Mladen Grgic, “Misic çok önemli bir isim. Hırvatistan’da yarın transfer sona eriyor. Dinamo Zagreb satmak istemiyor ancak Fenerbahçe’nin ilgisini görmezden gelemem” ifadelerini kullandı.