Spor
15 Kas 2023 21:00 Son Güncelleme: 15 Kas 2023 21:19

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'nin geçen sezon sonunda henüz teknik direktör bile belli değilken kadrosuna kattığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent, devre arasında ülkesine geri dönüyor. İngiliz futbolcuyu gözden çıkaran yönetim, yabancı kontenjanını açmak için bu hamleyi yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde Ryan Kent'le yollar ayrılıyor. Sarı-Lacivertliler sezon başında Rangers'tan bedava aldığı İngiliz kanat oyunucusunu kiralık olarak göndermek istiyor.

Yağız Sabuncuoğlu'na göre Fenerbahçe, Ryan Kent’i devre arasında daha çok forma giymesi için başka bir takıma kiralayabilir. İngiltere ve İskoçya’dan 1’er takım oyuncuyu takip ediyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği süreleri iyi kullanamayan 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve İngiltere'ye geri dönmek istediği iddia ediliyor. Kent'in menajeri, önümüzdeki ay İstanbul'a gelip yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek.

ÜLKESİNE DÖNECEK

Fenerbahçe'nin planı ise Kent'i kiralık olarak göndermek. Şu ana kadar İngiltere ve İskoçya'dan kiralama teklifleri alan sarı lacivertli kulüp, Kent ve menajeriyle görüştükten sonra kesin yol haritasını çizecek.

Ryan Fenerbahçe formasını 14 kez giyerken yalnızca 2 resmi maça ilk 11'de başladı. Sahada 560 dakika kalan yetenekli isim, 1 gol ve 2 asistle mücadele etti.