Gündem
01 Eyl 2013 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

FENERBAHÇE'DE YENİ BİR TWEET KRİZİ; ERSUN YANAL BİLETİNİ KESTİ Mİ?

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, twitter'dan kendisine gönderme yapan futbolcusu için ne yorum yaptı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısındaki galibiyeti değerlendirdi. Sow’un kadroya alınmaması ile ilgili konuşan Ersun Yanal, “Biz oyuncumuzla birebir konuşuruz. Eğer medyayla konuşmak istiyorsa, biz de onun için gerekeni yaparız" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Ersun Yanal, Sivasspor karşısında alınan 5-2'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamada "CAS kararından sonra bizim için çok anlamlı bir galibiyet oldu. Taraftarlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Oyuncular, benim istediğim herşeyi yapmaya çalışıyor. İki gol yedik, bu goller için de üzerinde durup tartışacağız. Bu oyunu geliştirerek devam etmemiz gerekiyor. Belirli bir ritim yakalamak gerekiyor, bunu yerine getirmek için oyuncular da var gücüyle çalışıp gelişiyorlar, daha da gelişecekler." ifadelerini kullandı.

Yanal, Holmen'in lisansının çıkması konusunda ise "Teknik bir sorundu. Çaba sarf ettik, çaba sarf etmeye de devam ediyoruz. O da diğer oyuncular gibi gelişiyor." yorumunu yaptı.

“GEREKENİ YAPARIZ”

Yanal, takımdan ayrılmayı isteyen oyuncuların olup olmadığı yönündeki bir soruya ise, "Bu tür haberlerden çok yoruldum. Başka şeylerle uğraşmalıyız. Fenerbahçe Kulübü çok büyük bir kulüp, hangi futbolcuyu göndermek istiyorsa açıklar ve gönderir. Biz bugün rotasyon yaptık. Ben de kimi alacağım konusunda karar vermek zorundayım ve bu kararı veriyorum. Bugün Sow olur, yarın Webo olur, Kuyt olur, Christian olur. 6 yabancı kuralımız var, bizim 10 yabancımız var, 4 yabancımız tribünde olacak. Kadro dışı polemiği gereksiz ve yersiz. Sow'un neden olmadığını biz onunla konuşuruz. Böyle bir soru sormaya hakkı yok. O soruyu bana sorar. Medyaya soramaz. Biz oyuncumuzla birebir konuşuruz. Eğer medyayla konuşmak istiyorsa, biz de onun için gerekeni yaparız" yanıtını verdi.

ALEX DE TWITTER YÜZÜNDEN GÖNDERİLMİŞTİ

Fenerbahçe'de oynadığı sürü içinde sayısız başarılara imza atan, iki kez gol kralı olan Brezilyalı Alex De Souza da twitter'dan dönemin hocası Aykut Kocaman'a gönderme yapınca kadro dışı bırakılmış, daha sonra başkan Aziz Yıldırım tarafından canlı yayında eleştirilerek kulüpten gönderilmişti..