Spor
15 Ara 2023 23:59 Son Güncelleme: 16 Ara 2023 00:02

Fenerbahçe'de Sarunas Jasikevicius dönemi galibiyetle başladı

Euroleague'in 14. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko kendi sahasında konuk ettiği AS Monaco'yu 86-74 mağlup etti.

Euroleague'de normal sezonun 14. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko kendi sahasında Fransız ekibi AS Monaco ile karşı karşıya geldi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertliler rakibini 86-74 mağlup ederek Avrupa'da 2 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes Davis 23 sayı, Scottie Wilbekin 13 sayı ve Marko Guduric 10 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadılar.

Fransız ekibinde ise 24 sayı kaydederek maçın en skorer ismi olan Mike James takımının yenilmesini önleyemedi.

Euroleague'deki 7. galibiyetini elde eden Fenerbahçe Beko bu sonuçla 11. sırada yer aldı, 6. yenilgisini alan AS Monaco ise 5. basamakta yer aldı.

Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 15. haftasında kendi evinde Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek.

Yeni başantrenörü Sarunas Jasikevicius'la ilk maçına çıkan sarı-lacivertli takımda, taraftarlar Litvanyalı hocaya maçtan önce yoğun tezahüratta bulundu.

"ÇOK İYİ BİR TAKIMA KARŞI KAZANDIK"

Fenerbahçe'nin başantrenörü karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Fenerbahçe, benden önce Dimitris Itoudis gibi iyi bir koça sahipti. Bu maçta takımımın önüne çıkmamaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

Euroleague'de 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko'ya deplasmanda 86-74 mağlup olan Fransa temsilcisi AS Monaco'da başantrenör Sasa Obradovic, hücum ribaundlarında üstünlüğü rakibe kaptırdıkları için kaybettiklerini söyledi.