Spor
20 Ara 2022 22:51 Son Güncelleme: 20 Ara 2022 23:07

Fenerbahçe'de Joshua King fırtınası! Fenerbahçe, İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti

2022 FIFA Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından sezonun geri kalanı bugün resmen başladı. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İstanbulspor'u konuk etti. Sarı - lacivertlilerde maça ilk 11'de başlayan Joshua King'in performansı, adeta müsabakanın önüne geçti. Fenerbahçe, 5. tur maçında ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

FIFA Dünya Kupası'nın bitmesiyle birlikte sezonun geri kalanı resmen başladı. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakanın ilk yarısında Joshua King adeta tek kişilik bir resital sundu.

JOSHUA KING ŞOV YAPTI

Karşılaşmanın 31. dakikasında Miguel Crespo'nun savunma arkasına gönderdiği pasa hareketlenen King, ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Norveçli yıldız, düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Bu golün hemen ardından 34. dakikada topla buluşan Attila Szalai, rakip yarı alana uzun bir top gönderdi. Meşin yuvarlağı uzaklaştırmak isteyen İstanbulspor savunmasından büyük bir hata gelince Joshua King topla buluştu.

BATSHUAYI'YE 'AL DA AT' DEDİ

King, kendisiyle birlikte ceza sahasına yönelen Michy Batshuayi'yi gördü ve adeta "Al da at" dercesine bir pas gönderdi. Belçikalı futbolcu, King'in ikramını geri çevirmedi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

ÖVGÜ TOPLADI

Joshua King'in ilk yarıdaki performansı, sarı - lacivertli taraftarlar tarafından sosyal medyada büyük övgü topladı.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADILAR

Sarı-lacivertliler, baştan sona üstün oynadığı mücadeleden King ve Batshuayi (2)'nin golleriyle 3-1 galip ayrılıp kupada adını son 16 turuna yazdırdı.

Dünya Kupası arasının ardından futbolda heyecan Ziraat Türkiye Kupası'yla başladı. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 5. tur maçında ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

Sarı-lacivertli takıma üç puanı getiren golleri 31'de King ile 34 ve 54'te Batshuayi kaydetti.

İstanbulspor'un tek golü 90+3'te Topalli'den geldi.