Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan özel turnuva isteği! Galatasaray ve Beşiktaş ile oynamak istiyor

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte yaz turnuvası istediğini yazdı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan özel turnuva isteği! Galatasaray ve Beşiktaş ile oynamak istiyor - Sayfa 1

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte yaz turnuvası istediğini yazdı. Büyüka’nın yazısından öne çıkanlar şöyle:

114
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan özel turnuva isteği! Galatasaray ve Beşiktaş ile oynamak istiyor - Sayfa 2

Fenerbahçe’de Jorge Jesus müthiş bir heyecan yarattı. Türkiye’de kombine biletlerin bir günde tükendiğini, 25 milyon euro gibi kasaya müthiş bir para girişi olduğunu ilk defa duyuyorum.

214
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan özel turnuva isteği! Galatasaray ve Beşiktaş ile oynamak istiyor - Sayfa 3

Bu heyecan önce transferle, sonra maçların başlamasıyla sürer mi? Açıkçası bu konuda mesafeli ve dikkatli olmak istiyorum. Pereira döneminde topa ayak uzatmaya üşenen futbolcular, İsmail Kartal döneminde “dokuz canlı canavar”a dönmüşlerdi. Jorge Jesus dönemi nasıl olur acaba? İsmail Kartal’ın teknik direktörlük becerisinin yanında, takımı ayağa kaldıran “halden anlayan abi” tavrı, Portekizli hocayla da devam eder mi acaba?

314
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan özel turnuva isteği! Galatasaray ve Beşiktaş ile oynamak istiyor - Sayfa 4

Jesus’un taraftarlara heyecan veren, belki de kombinelerin bir günde bitmesini sağlayan sadece adı değil, oyun mantalitesi de oldu; Daha hızlı... Daha çabuk... Daha tempolu... Daha dikine... En kestirmeden, en kısa sürede rakip kaleye...

414