Spor
12 Haz 2023 00:16 Son Güncelleme: 12 Haz 2023 00:18

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Türkiye Kupası mücadelesinin ardından takıma veda etti!

Süper Lig'de Galatasaray'a kaptırılan şampiyonluğun ardından eleştiri oklarının hedefindeki 1 numaralı isim haline gelen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un geleceği merak edilirken, tecrübeli çalıştırıcı Türkiye Kupası'nda kazanılan zaferin ardından takıma veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşılaştığı Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürmeyi başaran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında takımdaki geleceğine dair belirsizliğe son noktayı koydu.

"ARTIK FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ DEĞİLİM"

Portekizli çalıştırıcı maçın ardından yaptığı açıklamada "Finali güzel bitirdik, kupayı kazandık. Fenerbahçe bu kupayı uzun yıllardır kazanamıyordu. Önemli bir kupaydı, ligde de savaşımızı sürdürdük. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum bana bu fırsatı verdiği için. Böyle konuşuyorum çünkü bu bir veda. Bundan sonra Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Fenerbahçe'de çalışmayı istemiyorum ve sevmiyorum değil. Ben böyle bir karar aldım. Portekiz'e gideceğim ve hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim diye bekleyeceğim." ifadelerini kullandı ve kazanılan kupanın ardından Fenerbahçe'ye veda etmiş oldu.

53 MAÇTA 36 GALİBİYET

Tecrübeli çalıştırıcı Fenerbahçenin başında tüm kulvarlarda 53 karşılaşmaya çıkarken, 36 galibiyet 10 beraberlik 7 mağlubiyet yaşadı.