Spor
20 Oca 2023 15:34 Son Güncelleme: 20 Oca 2023 15:52

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi! İmzayı attı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yıldızı parlayan İsmail Yüksek'in geleceği belli oldu. Genç fubolcu resmen imzayı attı.

Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı ve Jorge Jesus yönetiminde yıldızı parlayan genç futbolcu İsmail Yüksek’in sarı-lacivertli ekipteki geleceği netlik kazandı.

İMZAYI ATTI

Fenerbahçe sergilediği futbolla Milli Takım'a kadar yükselen genç futbolcuyla sözleşme yenilediğini resmen açıkladı. 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığı belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüzün 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı genç futbolcu İsmail Yüksek’in sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı. Fenerbahçemizde sergilediği performansla kariyerinde ilk kez A Milli Takım formasını da giyme başarısı gösteren 23 yaşındaki futbolcu, 4,5 yıl daha Futbol A Takımımızın formasını terletecek."

'HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİ'

İmzanın ardından İsmail Yüksek görüşerlini aktaran İsmail Yüksek, “Çok heyecanlı ve mutluyum. Hayatımın en güzel günlerinden biri. Hayatımda attığım en güzel imzalardan ikincisi. İlki de buraya attığım ilk imzaydı. Herkesin çok emeği var. Herkese çok teşekkür ederim. Umarım bana gösterilen güvenin karşılığını sahada veririm. Fenerbahçe’yle buluştuğum ilk günü hiç unutamayacağım. Çok mutluydum. Çocuksu bir heyecanım vardı, şu anda aynı heyecanı hissediyorum. Hayalimdi. Bu sözleşmeden sonra hedefler benim için daha da zorlaştı. Attığım bu imzanın karşılığını sahada en iyi şekilde vermem gerekiyor. Bunun için daha da çok çalışmam gerekiyor. Hocama da sezon başında bana güvendiği ve bu formayla şans verdiği için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.