Spor
05 Tem 2021 13:38 Son Güncelleme: 05 Tem 2021 13:55

Fenerbahçe'de dikkat çeken eksiklik!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde takımla bir araya geldi. Volkan Demirel'in toplu fotoğrafta yer almaması 'ayrılık' sorusunu akıllara getirdi.

Vitor Pereira, bu sabah Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerine giderek takımla buluştu. Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı önceki dönemde tartıştığı Caner Erkin ile yeniden bir araya geldi.

Pereira'nın takımla tanışmasının ardından toplu fotoğraf çektirildi ve Topuk Yaylası'na doğru yola çıkıldı.

FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞMURU

Fenerbahçe, Pereira'nın Can Bartu Tesisleri'nde olduğunu Caner Erkin ile birlikte çekilen fotoğrafla duyurdu. Bu fotoğraf kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

VOLKAN DEMİREL DETAYI

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüten eski futbolcu Volkan Demirel'in kamp yolculuğu öncesi paylaşılan toplu fotoğrafta Volkan Demirel'in olmaması dikkat çekti. Pereira öncesi sezonu açan Fenerbahçe'yi Volkan Demirel çalıştırmıştı. Pereira'nın 4 kişilik kadroyla gelmesi ve Volkan Demirel'in kamp fotoğrafında yer almaması akıllarda soru işareti bıraktı.

AURELIO VE MEHMET YOZGATLI AYRILMIŞTI

Fenerbahçe'de sezonun bitimiyle beraber Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlükten ayrılmasının ardından geçen sezon yardımcı antrenör olarak görev yapan Mehmet Aurelio ve Mehmet Yozgatlı görevlerinden ayrılmıştı.

Vitor Pereira'nın ekibinde şu isimler yer alıyor:

Filipe Jorge Monteiro Almeida

Luis Miguel Moreira Silva

Bruno Filipe Araújo de Moura

António Alexandre Moreira Ribeiro de Ascensão

Luis Nuno Antunes Nédio

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde 2015-16 sezonunda da sarı lacivertli ekibi çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile anlaştığını duyurmuştu.

Pereira isminin açıklanmasının ardından sosyal medya yıkılmış, günlerdir beklenen ismin Pereira olması taraftarların tepkisini çekmişti. Pereira isminin açıklamasının ardından tepkiler Kulüp Başkanı Ali Koç’a yöneltilmişti.