Spor
09 Ağu 2023 11:58 Son Güncelleme: 09 Ağu 2023 12:06

Fenerbahçe'de Becao heyecanı!

Fenerbahçe’nin yenilerinden Rodrigo Becao’nun Maribor maçında ilk kez forma giymesi bekleniyor. 8,3 milyon euroluk bonservis bedeliyle sarı lacivertli kulüp tarihinin en pahalı futbolcularından biri olan Brezilyalı stoper, yarın oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasında oynayabilecek.

Fenerbahçe'de en çok merak edilen yeni transferlerden Becao, artık forma giymeye hazır... 8,3 milyon euroluk bonservis bedeliyle kulüp tarihinin en pahalı futbolcuları arasında yer alan Brezilyalı stoperin, yarın Maribor'la yapılacak UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında oynaması bekleniyor.

Topa sert, ikili mücadelelerde dirençli, hava toplarında çok başarılı ve rakibi yıpratıcı özelliğiyle öne çıkan 1,91 metre boyundaki Becao, sağ ayağını daha etkili kullansa da, gerektiği zaman sol stoperde de görev yapabiliyor.

Lugano ve Kim gibi iz bırakabilecek mi?
Hürriyet'ten Süleyman Arat'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Udinese'den transfer ettiği Becao'nun, Diego Lugano ve Kim Min-Jae gibi Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdırabilecek kapasitede olduğu ifade ediliyor. Brezilyalı futbolcu yarın Maribor karşısında oynama şansı bulursa sarı lacivertli kulüpteki macerası resmen başlamış olacak.